Huawei P40 Pro: Decizia RADICALA Anuntata OFICIAL de Chinezi

Huawei P40 Pro are parte de o decizie radicala anuntata oficial de catre cei de la Huawei, iata ce schimbare majora aduce aceasta pentru noile telefoane.

Huawei P40 Pro aplicatii

Huawei P40 Pro are parte de o decizie radicala anuntata oficial de catre compania chinezeasca, si vorbim despre o premiera care va schimba foarte mult modul in care clientii vor privi aceste telefoane mobile. Huawei P40 Pro va fi primul telefon premium al chinezilor de la Huawei care va avea aplicata o strategie complet noua a companiei, ea urmand a preinstala cele mai populare 70 de aplicatii din Google Play Store in telefoanele pe care le va vinde tuturor.

Huawei P40 Pro nu va include printre acele aplicatii si cele ale companiilor americane, adica de la Google, Facebook, Amazon, sau cele ale marilor producatori de jocuri, deci orice nu e produs de catre ei. Huawei P40 Pro va avea aceasta schimbare majora facuta de catre Huawei deoarece telefonul nu va putea avea inclus Google Play Store, magazinul de aplicatii pe care cei de la Google l-au creat cu ani in urma, si care are milioane de aplicati publicate.

Huawei P40 Pro: Decizia RADICALA Anuntata OFICIAL de Chinezi

Huawei P40 Pro ar putea fi chiar si primul telefon in care Huawei aplica aceasta strategie noua, daca intre timp nu va fi lansat vreun alt model mai ieftin in care se vor face lucrurile fix la fel. Huawei P40 Pro nu va fi singurul din serie cu 70 de aplicatii preinstalate, iar asta deoarece Huawei P40 si Huawei P40 Lite vor avea parte de fix acelasi lucru pentru a scuti utilizatorii de instalarea aplicatiilor favorite din magazine terte, din moment ce nu mai au Google Play Store.

Huawei P40 Pro este un telefon extrem de important, iar aceasta masura a celor de la Huawei este luata in ideea de a convinge oamenii sa-i cumpere telefoanele in ciuda faptului ca nu au aplicatii si servicii Google. In contextul in care Huawei P40 Pro va avea foarte multe aplicatii populare lipsa, e de presupus ca multa lume il va ignora, dar Huawei sper ca aceasta strategie sa nu-l faca totusi un telefon pe care absolut nimeni nu ar vrea sa il cumpere.

Huawei P40 Pro va fi prezentat in luna martie de catre compania chinezeasca, iar asteptarile pentru el sunt foarte mari, deci ramane doar sa asteptam si sa vedem cand va deveni totul oficial.