Samsung GALAXY S20 Plus: PRIMELE POZE facute cu Noua Camera

Samsung GALAXY S20 Plus are prezentate primele poze facute cu noua camera implementata de catre Samsung, iata cat de bune sunt imaginile inregistrate.

Samsung GALAXY S20 Plus poze camera

Samsung GALAXY S20 Plus se apropie incet, dar sigur, de lansarea oficiala, iar asta ne aduce ocazia de a vedea in premiera si ceea ce este pregatit pentru noul model de telefon al companiei Samsung. Astazi putem vedea si primele poze facute cu noua camera a Samsung GALAXY S20 Plus, iar imaginea de mai jos a fost inregistrata cu senzorul principal de 12 megapixeli care a fost inclus in telefon, ea fiind destul de “obisnuita” daca as putea sa-i spun asa.

Samsung GALAXY S20 Plus poza interior

Samsung GALAXY S20 Plus are o a doua imagine facuta cu noua functie de zoom de pana la 30X, senzorul de imagine fiind inferior celui din Samsung GALAXY S20 Ultra, care are zoom hibrid de pana la 10X. In Samsung GALAXY S20 Plus ar trebui sa avem zoom optic de pana la 5X, iar zoom-ul digital de pana la 30X nu e tocma ceea ce asteptau fanii pentru telefon, dar altceva nu vor primi, dar pozele facute zia ar trebui sa fie totusi ceva mai bune decat aceasta.

Samsung GALAXY S20 Plus poza 30x

Samsung GALAXY S20 Plus: PRIMELE POZE facute cu Noua Camera

Samsung GALAXY S20 Plus are deasemenea camera comparata cu cea a Samsung GALAXY 10, si puteti vedea ca exista niste diferente intre ele, in special cand vine vorba despre pozele facute noaptea. Se pare ca Samsung GALAXY S20 Plus vine cu o camera care poate surprinde mult mai bine detaliile in poze chiar si daca luminozitatea este scazuta, iar culorile nu par sa mai fie suprasaturate, asa cum se intampla la seria lansata in cursul anului trecut.

Samsung GALAXY S20 Plus comparat S10
Samsung GALAXY S10 vs Samsung GALAXY S20 Plus

Samsung GALAXY S20 Plus ne arata ca vine cu o schimbare destul de mare pentru noua sa camera, ea avand doar 12 megapixeli, nu 108 megapixeli precum in cazul Samsung GALAXY S20 Ultra. Acesta va fi desigur unul dintre dezavantajale dintre cele doua telefoane, dar Samsung GALAXY S20 Plus ar trebui sa fie totusi destul de bun in inregistrarea pozelor, ceea ce il face un telefon de care foarte multa lume ar trebui sa fie interesata la lansare.

Samsung GALAXY S20 Plus vs S10 exterior
Samsung GALAXY S10 vs Samsung GALAXY S20 Plus noaptea

Samsung GALAXY S20 Plus va fi prezentat in cursul zilei de maine de catre compania Samsung, impreuna cu restul telefoanelor din serie, deci ar trebui sa aflam toate detaliile vis-a-vis de ele peste o zi.