eMAG: GALAXY S10 cu REDUCERI MARI dupa Lansarea GALAXY S20

eMAG are telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 disponibile cu reduceri mari dupa lansarea Samsung GALAXY S20, profita de reducerile bune din Romania.

eMAG GALAXY S10 REDUCERI GALAXY S20

eMAG are telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 disponibile cu reduceri mari in ziua de dupa lansarea Samsung GALAXY S20, iar in aceasta pagina puteti gasi toate promotiile care sunt disponibile astazi. Avand in vedere ca seria Samsung GALAXY S10 a trecut pe plan secund dupa lansare Samsung GALAXY S20, era normal sa vedem aceasta tranzitie a coreenilor, ei anuntand si ca preturile de pornire pentru aceste modele vor fi scazute pentru a le creste vanzarile.

eMAG vinde o gama variata de modele de telefoane din seria Samsung GALAXY S10 cu reduceri care depasesc si 1000 de LEi in anumite cazuri, deci ar trebui sa puteti gasi ceea ce va intereseaza astazi. eMAG listeaza telefoanele Samsung GALAXY S10e, Samsung GALAXY S10, Samsung GALAXY S10 Plus si Samsung GALAXY S10 5G astazi cu reduceri surprinzator de bune, unele dintre modelele care apar in stoc fiind vandute inclusiv cu unele cadouri.

eMAG: GALAXY S10 cu REDUCERI MARI dupa Lansarea GALAXY S20

eMAG are cam toate modelele de telefoane din seria Samsung GALAXY S10 pe care coreenii le au in vanzare in momentul de fata in aceasta pagina, deci e destul de putin probabil sa nu gasiti la oferta ceea ce cautati. Desigur ca nu toate modelele de telefoane din seria Samsung GALAXY S10 sunt vandute de eMAG cu reduceri mari, dar pentru unele dintre ele puteti avea preturile scazute cu sume destul de consistente, cel putin in momentul de fata.

eMAG are reduceri la multe modele de telefoane astazi, iar pentru ca Valentine’s Day se apropie, e destul de normal ca ofertele sa fie variate, inclusiv in ceea ce priveste telefoanele din seria Samsung GALAXY S10. eMAG stie ca nu toata lumea va cumpara Samsung GALAXY S20, astfel ca va continua sa aiba reduceri pentru seria Samsung GALAXY S10, care ramane in continuare destul de interesanta pentru foarte multi dintre clientii coreenilor.

eMAG nu are doar aceste telefoane la reducere astazi, ci are si multe alte oferte bune pentru cei interesati sa cumpere orice de Valentine’s Day, sau cu alta ocazie.