Fortnite: Mesaj SECRET ce Anunta un NOU Eveniment IMPORTANT

Fortnite are un nou eveniment foarte important anuntat prin intermediul unui mesaj secret care a fost inclus de Epic Games, iata ce ascunde acesta.

Fortnite inundatie

Fortnite are parte de un nou mesaj secret dezvaluit de catre jucatorii care analizeaza cu foarte mare atentie harta virtuala, ei descoperind ca un nou eveniment important este pregatit de catre cei de la Epic Games acum. Vorbim despre un mesaj secret din zona Holly Hedges, iar mai jos puteti vedea un clip video in care acesta vorbeste despre descoperirea facuta, dar si despre ceea ce ar putea insemna acesta pentru Fortnite in urmatorele saptamani.

Fortnite ar urma sa aiba lumea virtuala a jocului lovita de o inundatie de proportii epice, o casa in forma literei H descoperita de catre jucatori parand sa fie ultima piesa dintr-un mesaj secret inclus de catre Epic Games. Mesajul secret inclus de catre Epic Games in Fortnite formeaza cuvantul “Noa”, sau “Noe”, iar de aici s-a tras concluzia ca ar urma sa aiba loc o inundatie de proportii epice, sau biblice, iar ea ar trebui sa cuprinda toata lumea virtuala.

Fortnite: Mesaj SECRET ce Anunta un NOU Eveniment IMPORTANT

Anyone ever notice this spells "NOAH"? from FortNiteBR

Fortnite ar putea avea aceasta inundatie ca eveniment de sfarsit al acestui capitol, inainte ca al treilea capitol sa inceapa, si desigur ca am vorbi despre un mod foarte interesant de a termina aceasta sesiune de 4 luni de zile. In capitolul al doilea Fortnite a avut modificat modul in care apare si interactioneaza apa cu jucatorii, deci ar fi destul de logic sa vedem ca finalul acestui capitol ar avea in centru tot apa, care ar cuprinde toata harta.

Fortnite ar putea avea si locatiile de pe harta schimbate intr-o buna masura in urma acestei inundatii care va cuprinde intreaga harta, diverse speculatii privind aparitia unor zone noi fiind dezvaluite in ultima vreme. Toate aceste speculatii anunta schimbari foarte mari pentru capitolul 3 din Fortnite, iar asteptarile sunt foarte mari, deci va fi foarte interesant de vazut daca ele se vor transforma in realitate, sau daca totul va ramane la stadiul de zon.

Fortnite ar urma sa aiba capitolul al treilea lansat in cam 10 zile de catre cei de la Epic Games, deci teoretic n-ar trebui sa avem foarte mult de asteptat pana cand totul va fi dezvaluit in mod oficial.