Planeta Marte: Imaginea RARA cu care NASA a UIMIT Omenirea

Planeta Marte are parte de o imagine rara surprinsa de catre NASA si publicata, ea uimind intreagul Pamant, iata ce au dezvaluit americanii acum.

Planeta Marte furtuna

Planeta Marte a avut zilele trecute parte de o dezvaluire a unei imagini rare pe care cei de la NASA au surprins-o, ei reusind sa inregistreze un fenomencare desi se intampla destul de des, e foarte greu de inregistrat. Vorbim despre o furtuna de nisip care are loc pe planeta Marte, NASA reusind intr-un final sa inregistreze o poza clara cu acest eveniment, una pe care sa o si publice, si desigur ca a generat foarte multa uimire in randul celor de pe Pamant.

Planeta Marte are foarte mult praf si nisip, astfel ca furtunile de nisip au loc destul de des, dar ele dispar la fel de repede precum apar, astfel ca NASA nu reuseste de cele mai multe ori sa surprinda fenomenul. Nava care orbiteaza planeta Marte pentru NASA s-a aflat la momentul potrivit in locul potrivit, si a reusit sa surprinda de la foarte mare altitudine o furtuna de nisip care ne arata ca lucrurile se intampla acolo cam la fel precum vedem si pe Pamant.

Planeta Marte: Imaginea RARA cu care NASA a UIMIT Omenirea

Planeta Marte furtuna nisip

Planeta Marte a avut in repetate randuri surprinse de catre NASA imagini care aratau urmele lasate de catre aceste furtuni de nisip, insa pana acum niciun fenomen de acest gen nu a fost surprins in timp ce se intampla. Cei de la NASa au anuntat ca nucleul acestei furtuni de nisip avea aproximativ 50 de metri, deci nu era tocmai una mica, iar in inaltime ea ar fi avut aproximativ 650 de metri, deci vorbim despre un fenomen de mare mare amploare.

Planeta Marte a fost sursa pentru foarte multe imagini fascinante pana in prezent, iar ceea ce a reusit NASA sa inregistreze ne arata inca o data ca avem inca foarte multe de descoperit in legatura cu ceea ce se intampla acolo. Robotul Curiosity al NASA a surprins acum aproape 4 ani o furtuna de nisip de pe planeta Marte, dar de la nivelul solului, si nu chiar atat de clar, iar asa vedem de ce imaginile de acest gen sunt atat de rare.

Planeta Marte va avea anul acesta trimis un nou robot de explorare de catre cei de la NASA, iar el va pune bazale primei misiuni cu astronauti care va fi trimisa acolo de catre americani.