HBO Max: SURPRIZELE cu care ATACA Netflix Anuntate OFICIAL

HBO Max are prezentate in mod oficial surprizele uriase cu care ataca Netflix, filmele si serialele importante fiind dezvaluite de catre companie astazi.

HBO Max este noul serviciu de streaming video la cerere pe care cei de la HBO l-au anuntat pentru lansare in ideea de a concura mai serios cu Netflix si celelalte platforme care exista in momentul de fata in toata lumea. HBO Max a fost anuntat in toamna anului trecut de catre americani, iar pana acum au fost aflate doar unele dintre surprizele pe care le va avea pe partea de continut, insa lucrurile se schimba radical cu un nou trailer publicat de companie.

HBO Max are in trailerul de mai sus prezentat o parte din continutul foarte important pe care il va oferi pentru cei care aleg sa plateasca abonamente lunare pentru a folosi platforma de streaming video la cerere. HBO Max incepe cu Friends, un serial extrem de popular in continuare, pentru care va face si un episod special de o ora in care va reuni unele dintre vedetele sale, acesta urmand a fi deasemenea un element cu care va fi promovata platforma.

HBO Max: SURPRIZELE cu care ATACA Netflix Anuntate OFICIAL

HBO Max pune deasemenea accent si pe Game of Thrones, un serial care a fost foarte populari ani la rand pentru cei de la HBO, inainte ca sezonul final sa incheie seria in prima parte a anului trecut, dar toate sezoanele vor fi oferite in platforma. HBO Max va avea deasemenea disponibil pentru streaming serialul The Big Bang Theory, dar clientii vor putea vedea si Wonder Woman, The Lego Movie, sau chiar filmele din seria Harry Potter, inca foarte populare.

HBO Max va avea disponibile inclusiv seriile The Matrix, sau South Park, deci vorbim despre foarte mult continut pe care clientii il vor putea vedea, cei de la HBO cheltuind miliarde de dolari pentru licentele pentru ele. HBO Max face investitii extrem de mari pentru a le oferi oamenilor o alternativa serioasa la Netflix, iar trailerul de mai sus prezinta foarte clar cat de grea va fi alegerea celor care vor trebui sa decida pentru care platforma de streaming vor plati.

HBO Max va fi lansat in aceasta primavara in unele tari de pe glob, nu si in Romania, dar ar putea ajunge inclusiv in tara noastra in cursul acestui an, sau poate cel mai tarziu abia prin 2021.