PS5: Vestile PROASTE Continua pentru Fanii Consolei Sony

0

PS5 pret

PS5, sau Playstation 5, a avut ieri parte de o veste foarte proasta dupa ce a fost dezvaluit faptul ca Sony are probleme foarte mari cu mentinerea pretului de productie la o valoare rezonabila care sa nu o oblige sa vanda consola foarte scump.

PS5 are totusi parte de inceputul unei vesti foarte proaste acolo, iar asta pentru ca in realitate, pretul de vanzare ar urma sa fie cu mult mai mare decat acei 450 de dolari pe care ii estimeaza in momentul de fata analistii doar pentru producerea consolei.

PS5 ar urma sa coste 450 de dolari doar pentru a fi fabricata, dar Sony trebuie sa isia copere inclusiv costurile de dezvoltare a consolei, costurile cu ambalajele, accesoriile, transportul, promovarea, etc, deci pretul de vanzare ar fi considerabil mai mare.

PS5 a avut un pret de vanzare de 499 dolari anuntati de catre unele zvonuri aparute pana acum, dar in realitate pretul de vanzare ar putea fi cu mult mai mare de atat, poate chiar de 550 de dolari, pentru a acoperi toate costurile Sony.

PS5 va fi vanduta la un moment dat si la reducere, iar asta ar putea fi imposibil foarte curand dupa lansare daca pretul de vanzare nu va fi suficient de mare de la bun inceput, deci ar trebui sa ne asteptam la vesti foarte proaste de la japonezi.