Playstation 5: Fanii SURPRINSI de Noul Design SURPRIZA al Sony

Playstation 5 arata

Playstation 5 urmeaza sa aiba un nou design, acest lucru fiind cat se poate de clar, insa pana acum nimeni nu a reusit sa prezinte foarte clar cam cum ar trebui sa arate acesta, dar iata ca avem parte si de noi dovezi in ceea ce-l priveste.

Playstation 5 a avut parte zilele acestea de un nou leak, el venind de la website-ul Sony din Japonia in care prezinta consola urmatoare, iar dupa cum puteti vedea, design-ul consolei seamana foarte mult cu ecl al versiunii pentru dezvoltatori.

Playstation 5 a avut design-ul din imaginea de mai sus prezentat de foarte multa vreme de catre cei de la Sony, insa abia recent website-ul din Japonia a confirmat felul in care arata consola, iar surpriza ar fi mare daca tot ceea ce am vazut pana acum se va dovedi a fi real.

Playstation 5 ar putea avea noul design si pentru ca V este litera romana 5, care se potriveste si cu numarul consolei pe care Sony vrea sa o lanseze pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci s-ar potrivi felul in care arata cu numarul produsului.

Playstation 5 design Sony

Playstation 5 ar urma sa isi faca aparitia in cursul urmatoarelor saptamani, daca planurile Sony nu vor fi date peste cap de Coronavirus, dar ramane de vazut cand va avea loc lansarea, si mai important, la ce pret.