Huawei P40 Pro: 2 foarte MARI PROBLEME pentru Noul Telefon

Huawei P40 Pro urmeaza sa aiba 2 probleme foarte mari cand va fi lansat, iata cu ce se va confrunta compania Huawei dupa ce telefonul sau va fi pus in vanzare.

Huawei P40 Pro probleme

Huawei P40 Pro are doua foarte mari probleme pentru lansarea care este pregatita in momentul de fata de catre compania chinezeasca Huawei, si vorbim despre o situatie in care nu ar vrea sa fie ea. Prima problema foarte mare in care se regaseste Huawei P40 Pro este cea a sanctiunilor din SUA, care impiedica implementarea aplicatiilor si serviciilor de la Google, iar asta e o continuare a situatiei care a inceput acum cateva luni, cu seria Mate 30.

Huawei P40 Pro va avea preinstalate 70 dintre cele mai populare aplicatii din Google Play Store, dar din pacate nu si pe cele ale Google, Facebook, WhatsApp, Instagram, deci acelea trebuie instalate separat. Imposibilitatea de a le implementa in Huawei P40 Pro are la baza sanctiunile din SUA, astfel ca toti cei care sunt interesati sa cumpere Huawei P40 Pro, ar trebui sa stie ca nu se vor putea bucura de ceea ce au in momentul de fata in telefoanele lor.

Huawei P40 Pro: 2 foarte MARI PROBLEME pentru Noul Telefon

Huawei P40 Pro are si o alta foarte mare problema in Coronavirus, care va afecta substantial vanzarile de telefoane in China, primele anunturi privind scaderea achizitiilor pentru T1 2020 fiind deja facute de catre analisti. Huawei P40 Pro va fi lansat undeva pe la final de martie, inceput de aprilie, iar desi atunci ar trebui sa mai fie temperata raspandirea virusului, e foarte posibil totusi ca Huawei P40 Pro sa fie afectat atat pe partea de disponibilitate a componentelor, cat si pe cea de vanzari.

Huawei P40 Pro ar putea avea pe viitor probleme si mai mari din cauza faptului ca impotriva Huawei se pregatesc noi sanctiuni si mai dure care ar urma sa impiedice compania sa mai cumpere si componente. SUA ar trebui sa ia o decizie cu privire la ele undeva pe la finalul acestei luni, iar dupa ce vor fi impuse, multe dintre componentele pentru Huawei P40 Pro nu ar trebui sa mai poata fi cumparate chiar daca vor fi produse in China de companii americane.

Huawei P40 Pro nu va fi singurul model de telefon pe care cei de la Huawei il vor lansa pentru clientii din intreaga lume, iar pentru toate ar trebui sa existe fix aceleasi probleme care exista in momentul de fata.