iPhone 12 Pro: Vestea GROZAVA Asteptata de TOTI Fanii Apple

iPhone 12 Pro tof

iPhone 12 Pro are astazi parte de o veste grozava pe care foarte multi dintre fanii companiei Apple o asteptau de foarte multa vreme, ea venind ca o surpriza nu foarte mare pentru ca aflasem de ceva vreme despre intentia celor din Cupertino.

iPhone 12 Pro urmeaza sa aiba un sezor de imagine ToF integrat in camera, care va fi cvadrupla in 2020, deci pe langa cei trei senzori de imagine actuali va mai exista inca unul, care va imbunatati inregistrarea de poze cu efect de adancime, si nu doar atat.

iPhone 12 Pro va avea un senzor de imagine ToF deoarece avem confirmarea faptului ca Apple a inceput productia iPad Pro 12.9 inch care are un senzor de imagine de acest gen, ea urmand a fi lansata pentru clienti in luna martie, ceea ce fusese anuntat ca zvon.

iPhone 12 Pro intra in productie in cantitati limitate din cauza problemelor generate de catre Coronavirus, astfel ca in momentul lansarii stocurile ar trebui sa fie mult reduse in comparatie cu ceea ce si-ar dori Apple, dar vestea buna este includerea acestui senzor.

“Apple este programat să lanseze noua sa serie iPad Pro în jurul lunii martie, dar este probabil că livrările nu vor atinge până după aprilie, deoarece furnizorii de componente își crește încet producția după o pauză extinsă de Anul Nou Chinezesc din cauza focarului de coronavirus.”

iPhone 12 Pro ar trebui sa aiba acest senzor de imagine din toamna, la fel ca iPhone 12 Pro Max, insa in iPhone 12 nu este asteptat un asemenea upgrade din cauza pretului de vanzare al telefonului, care trebuie sa ramana la o valoare redusa.