WhatsApp: 2 SCHIMBARI MARI ce fac Aplicatia de NERECUNOSCUT

WhatsApp va avea parte de 2 schimbari foarte mari care vor face aplicatia de nerecunoscut pentru cei care o folosesc acum in propriile telefoane.

whatsapp nerecunoscut

WhatsApp a declansat o procedura de a lansa o noua functie foarte importanta pentru platforma de mesagerie, presedintele Facebook afirmand ca ea va fi unul dintre elementele centrale ale evolutiei sale viitoare. Vorbim despre sistemul de transferuri de bani pe care WhatsApp il va implementa pentru utilizatorii din intreaga lume, el fiind deja lansat intr-o versiune limitata in India sub denumirea WhatsApp Pay, dupa o perioada lunga de testare.

WhatsApp vrea sa lanseze un sistem de transferuri de bani dupa ce Facebook a lansat pentru Messenger aceeasi platforma cu mai bine de un an de zile in SUA, ea avand un succes destul de mare. Platforma de transferuri de bani le va permite oamenilor sa faca schimbauri de bani in doar cateva secunde direct din aplicatia WhatsApp, fara a mai folosi vreo aplicatie de banca, platforma terta, sau orice altceva, iar asta e ceva ce multi vor folosi cu siguranta.

WhatsApp: 2 SCHIMBARI MARI ce fac Aplicatia de NERECUNOSCUT

WhatsApp va implementa in 2020 inclusiv o platforma pentru anunturi de vanzari online, oamenii putand pune spre vanzare orice fel de produse pe care le au, si putand fi contactati rapid prin platforma. WhatsApp Pay si aceasta platforma de anunturi de vanzari vor fi interconectate, astfel ca oamenii vor putea cumpara lucruri, chiar si unele virtuale, si plati direct prin platforma de transferuri de bani pe care aplicatia o va avea integrata in mod oficial de Facebook.

WhatsApp va putea fi folosita de catre cumparaturi pentru a transfera bani catre vanzatori chiar si daca se intalnesc fizic, asa cum se intampla de exemplu in China cu Wechat, modelul acesta de afacere avand foarte mare succes acolo. Ideea este de a simplifica foarte mult vanzarile prin interconectarea acestor platforme, dar chiar si separate, ele ar fi foarte utile pentru cei 2 miliarde de utilizatori ai platformei de mesagerie WhatsApp.

WhatsApp are planuri foarte mari in ceea ce priveste transformarea aplicatiei de mesagerie intr-una multifunctionala care sa aiba o utilitate mult mai mare, si sa elimine necesitatea de a utiliza alte platforme concurente.