Samsung GALAXY Z Flip: Clientii UIMITI de Reclamele din Telefon

Samsung GALAXY Z Flip reclame

Samsung este o companie care uimeste, in general cu lucruri bune, dar uneori cu lucruri care te fac sa te intrebi care e omul care a fost de acord ca lucruri de genul celor pe care le vedem mai jos pentru Samsung GALAXY Z Flip, un telefon de aproape 1500 de euro.

Samsung GALAXY Z Flip are reclame afisate in aplicatia prin care clientii celor de la Samsung fac apeluri telefonice, da ati citit bine, reclame in aplicatia prin care faci apeluri telefonice si vezi lista de apeluri, ceva ce te asteptai sa vezi de la Huawei, Xiaomi, Oppo, Vivo, sau orice alt producator chinez.

Samsung GALAXY Z Flip intra totusi in categoria chinezariilor care afiseaza reclame in aplicatiile unde nu te-ai astepta sa vezi asa ceva, pentru ca daca tot dai 1500 de euro pe un telefon, de ce sa nu vezi si niste reclame de banii astia, ca sa simti ca i-ai cheltuit cu spor.

Samsung GALAXY Z Flip, la fel ca mai toate celelalte telefoane Samsung, afiseaza reclamele intr-o sectiune speciala numita “Places”, iar oamenii pot bloca reclamele, dar cand ai 1500 de euro pe un telefon, parca nu prea esti genul de om care sa caute setari stupide pentru telefoane.

Samsung GALAXY Z Flip reclame apeluri

Samsung GALAXY Z Flip este un telefon bun, aduce multe inovatii, merita laudat pentru multe, nu si pentru prostii precum afisarea de reclame in aplicatia de apeluri, dar oare Samsung va intelege ceva din asta ? Nu cred.