Facebook va face o Noua Schimbare IMPORTANTA pentru Postari

Facebook feed

Facebook va face o noua schimbare foarte importanta pentru felul in care vedem postarile care sunt publicate in cadrul retelei de socializare, iar mai jos puteti vedea cum a gandit compania americana noul format pentru toata lumea din anul 2020.

Facebook vrea sa le ofere utilizatorilor sai posibilitatea de a sorta postarile din News Feed in functie de trei criterii importante, astfel incat ei sa poata alege felul in care vor sa vada informatiile noi care sunt distribuite in cadrul platformei de catre prieteni si pagini.

Facebook va avea o optiune speciala care ne va permite sa sortam postarile afisate in News FEed in functie de cele mai relevante pentru gusturile noastre, cele mai recente, sau cele pe care le-am vazut deja, si am dori sa le revedem.

Facebook ar trebui sa afiseze continut diferit pentru fiecare optiune, daca este sa judecam dupa felul in care au fost gandite ele, iar multumita acestui nou sistem, ar trebui sa avem parte de o modalitate mult mai relevanta de a vedea postarile de care chiar suntem interesati, sau sa revedem ceva ce am vazut deja.

Facebook sortare news feed

Facebook testeaza in momentul de fata aceasta schimbare foarte importanta pentru reteaua de socializare, si se pare ca o va oferi pentru aplicatia sa dedicata telefoanelor mobile, insa momentan totul este doar in proces de testare.