Facebook Messenger: Modificare MAJORA in Telefoanele Android

Facebook Messenger are pregatita o schimbare majora pentru telefoanele cu sistem de operare Android, iata ce vor avea utilizatorii dupa multa asteptare.

Facebook Messenger sistem

Facebook Messenger are pregatita o noua schimbare importanta pentru toate telefoanele cu sistem de operare Android care au instalata si cea mai recenta versiune de la producator, ceea ce vine ca o veste foarte buna. Conform celor descoperite in versiunea beta a aplicatiei Facebook Messenger pentru Android, toti cei care au instalata versiunea 10 a sistemului de operare vor avea setat in mod automat dark mode-ul in functie de setarile pe care le au facute pentru sistem.

Facebook Messenger are implementat in mod nativ suport pentru setarea standard care exista in Android 10 in ceea ce priveste tema folosita pentru interfata deoarece acest sistem e mult mai bun decat activarea manuala. Avand in vedere ca Android 10 le permite utilizatorilor sa activeze automat dark mode in functie de perioada din zi in care se afla, Facebook Messenger va face fix acelasi lucru tot in mod automat in functie de schimbarea nativa din telefon.

Facebook Messenger: Modificare MAJORA in Telefoanele Android

Facebook Messenger android dark mode

Facebook Messenger are implementata aceasta functionalitate dupa ce ea a fost integrata deja in alte aplicatii pentru sistemul de operare Android cu ceva timp in urma, dar desigur ca nu de la Facebook. Dupa ce Android 10 a avut implementat dark mode impreuna cu optiunea de activare automata, tot mai multi dezvoltatori au inceput sa implementeze suport pentru aplicatiile lor, iar Facebook Messenger intra acum intr-un club destul de select.

Facebook Messenger are implementat dark mode de mai bine de 6 luni de zile in aplicatia pentru Android, dar Android 10 a fost lansat pe multe modele de telefoane abia spre sfarsitul anului 2019, deci actualizarea vine la timp. Facebook Messenger va putea acum sa le ofere utilizatorilor de telefoane Android o experienta unificata in ceea ce priveste folosirea dark mode in telefoanele lor, ceea ce in final a vrut si Google cu schimbarea oferita in sistem.

Facebook Messenger are in testare aceasta functionalitate si ea va fi disponibila in mod oficial abia dupa ce va fi pregatita suficient de bine pentru a fi distribuita, deci va trebui sa mai asteptam pana se intampla asta.