UBER: Anunt IMPORTANT pentru TOTI Clientii din Intreaga Lume

UBER a lansat un anunt foarte important pentru toti clientii din intreaga lume, iata ce a facut compania pentru cursele zilnice pe care le fac ei acum.

UBER raportare

UBER a facut astazi un anunt foarte important pentru toti clientii din intreaga lume, compania americana alertandu-i pe toti cei care fac curse prin aplicatia platformei de transport alternativ in legatura cu o foarte mare schimbare. UBER a lansat pentru clientii sai o noua functionalitate care le permite acestora sa raporteze probleme pe care le au in timpul curselor pe care le fac, iar asta fara ca soferul sa stie ce se intampla, si inainte ca acea cursa sa se termine.

UBER lanseaza aceasta functie la mai bine de o saptamana dupa ce un incident incredibil a avut loc in SUA, un sofer rapind doua persoane in timp ce urmarea un alt sofer care l-a lovit in trafic. Functia noua nu ajuta prea mult in situatiile de acest gen, cand tot politia trebuie alertata, dar le permite clientilor UBER sa anunte probleme chiar in timp ce se intampla, inainte sa uite, astfel incat compania sa fie anuntata in legatura cu problemele soferilor sai.

UBER: Anunt IMPORTANT pentru TOTI Clientii din Intreaga Lume

UBER raportare soferi

UBER are in imaginea de mai sus prezentata noua functie care a fost lansata pentru aplicatia telefoanelor, ea fiind una pentru probleme de securitate care nu sunt urgente, dar reclamatia va ajunge la un angajat al companiei. UBER le permite in acest mod clientilor sa se planga in privat de problemele soferilor, si nu in review-uri, acolo unde oricine poate vedea problemele mai mari, sau mai mici, pe care un anumit sofer le are in timpul efectuarii curselor.

“Prin crearea unui canal suplimentar de raportare, ne propunem să încurajăm oamenii să împărtășească feedback-ul atunci când le este convenabil, ceea ce ne ajută să identificăm mai bine problemele și să ne ghidăm munca în contribuția la dezvoltarea de soluții de siguranță.”

UBER a inceput din 2019 sa implementeze mai multe setari menite sa creasca siguranta clientilor care efectueaza curse prin platforma de transport alternativ, iar aceasta are fix acelasi rost. UBER pune accent tot mai mare pe functiie de securitate care au menirea de a tine persoanele in siguranta in timp ce efectueaza curse prin platforma de transport alternativ, iar asta e o veste foarte buna pentru toata lumea in momentul de fata.

UBER a lansat aceasta functie doar in SUA acum, dar o va distribui in mod gradual pentru clientii din intreaga lume in urmatoarele saptamani, deci trebuie doar sa avem rabdare sa ajunga si la noi.