Samsung GALAXY S20: Masura DRASTICA din Cauza Coronavirus

Samsung GALAXY S20 are o masura drastica luata de catre compania Samsung din cauza Coronavirus, iata ce decizie a fost luata pentru noule modele de telefoane.

Samsung GALAXY S20 Coronavirus vanzari

Samsung GALAXY S20 este seria de telefoane lansata saptamana trecuta de catre compania Samsung, ea putand fi cumparata din aceasta pagina si aceasta pagina acum in Romania, inainte de lansare. Desi multi au spus ca Samsung va fi compania afectata cel mai putin de Coronavirus, iata ca lucrurile nu stau chiar asa, iar pentru seria Samsung GALAXY S20 este luata o masura drastica pentru a mentine vanzarile la un nivel destul de ridicat.

Samsung GALAXY S20 nu va mai avea zone speciale de testare create de catre cei de la Samsung pentru aceasta lansare din cauza Coronavirus, in loc de cele 130 de anul trecut, fiind create acum doar 9. Reducerea cu de peste 10 ori a numarului de zone in care seria Samsung GALAXY S20 poate fi testata nu este o masura care sa ramana fara impact asupra vanzarilor, deci s-a luat decizia ca oamenilor sa le fie permisa testarea intr-un cu totul alt mod.

Samsung GALAXY S20: Masura DRASTICA din Cauza Coronavirus

Samsung GALAXY S20 va fi trimis pentru testare acasa la orice utilizator din Coreea de Sud, acolo unde deocamdata e derulat programul, pentru a-l folosi o zi si a decide daca vrea sa il cumpere, sau nu. Ideea in sine este interesanta, si are sanse mai mari de a convinge pe cineva sa cumpere telefonul decat o simpla testare de cateva minute intr-un magazin, iar teoretic, vanzarile Samsung GALAXY S20 n-ar trebui sa fie afectate foarte mult.

“Samsung, care a dezvăluit un nou smartphone pliabil și un trio al modelelor sale emblematice Galaxy S20 săptămâna trecută, reduce și marketingul din magazine. Clienții Samsung care doresc să încerce Galaxy S20 pot avea unul livrat la ușa lor și îl pot folosi până la 24 de ore. Un lucrător de livrare îl va ridica după aceea, două persoane familiarizate cu problema au spus Reuters, vorbind în condiții de anonimat, deoarece nu sunt autorizate să vorbească cu mass-media.”

Samsung GALAXY S20 nu are deocamdata parte de un program similar si in China, acolo unde Samsung oricum nu vindea prea multe modele anual, dar nu e exclus ca el sa fie extins si in alte tari. Coronavirus a speriat foarte multi asiatici, iar lansarea Samsung GALAXY S20 intr-o asemenea perioada nu e tocmai ceea ce si-a dorit Samsung, dar incearca sa transforme seria intr-un adevarat succes, cae sa aiba vanzri chiar mai mari decat seria din anul 2019.

Samsung GALAXY S20 ar trebui sa depaseasca in vanzari telefoanele lansate acum un an, iar asta multumita noutatilor importante oferite de catre coreeni, insa Coronavirus ar putea strica aceste planuri.