Huawei P40 Pro: OFICIAL, Anuntul GROZAV pentru TOTI Clientii

Huawei P40 Pro are parte de un anunt oficial grozav pentru toti clientii dornici sa il cumpere, iata ce surpriza a pregatit compania Huawei pentru toata lumea.

Huawei P40 Pro certificat

Huawei P40 Pro a devenit oficial zilele acestea dupa ce telefonul a fost certificat pentru lansare, impreuna cu versiunea standard, autoritatile chinezesti de la TENNA primindu-le pentru verificare. Dintre toate informatiile publicate de catre acestea, doar cateva sunt de folos pentru toata lumea, mai exact cele privind faptul ca toate cele 4 modele ale Huawei P40 Pro si versiunii standard, au 5G integrat, atat versiunile globale, cat si cele chinezesti fiind verificate.

Huawei P40 Pro, si versiunea standard, urmeaza sa aiba suport pentru conectivitate 5G in mod dual, ceea ce e o veste foarte buna pentru toata lumea, iar din cate se pare nu vor exista versiuni 5G separate. Desigur ca asta e bazat pe certificarea pe care cei de la TENNA au facut-o pentru Huawei P40 Pro, insa in general ceea ce vedem acolo pentru prima oara se dovedeste a fi adevarat si final pentru telefoanele care sunt lansate la nivel global.

Huawei P40 Pro: OFICIAL, Anuntul GROZAV pentru TOTI Clientii

Huawei P40 Pro certificat TENNA

Huawei P40 Pro va veni cu multe dintre specificatiile pe care le are Mate 30 Pro, exceptand modemul 5G integrat, aici cei de la Huawei parand sa doreasca sa ofere ceva cu mult diferit pentru telefoane. Si in cazul camerei ar putea fi vorba despre imbunatatiri, cel putin un nou senzor de imagine diferit urmand a fi folosit, ceea ce desigur ca vine ca o veste grozava pentru noi toti, dar abia dupa lansare vom vedea cam cat de bun urmeaza sa fie acesta.

Huawei P40 Pro ar arate fix ca Samsung GALAXY S20 Ultra, iar asta pentru ca Huawei a ales sa copieze total design-ul telefoanelor Samsung, deci ar putea fi destul de greu de distins in magazine. Pe partea de software lucrurile vor fi cu foarte mult diferite, iar asta pentru ca Huawei P40 Pro nu va avea aplicatiile marilor companii americane, nici acces la ele, deci utilizatorii vor fi intr-un mare dezavantaj aici, asa cum se intampla si cu actualele modele de telefoane.

Huawei P40 Pro urmeaza sa fie lansat la finalul lunii martie, insa in magazine ar putea ajunge undeva prin aprilie, si pentru inceput doar in China, sau alte tari asiatice, in Europa fiind asteptat mult mai tarziu.