Android: Functia NEASTEPTATA pentru Telefoane de la Facebook

Android are o functie neasteptata pentru telefoane de la compania Facebook, iata ce a implementat aceasta pentru utilizatorii din toata lumea chiar acum.

Android urmeaza sa aiba o functie neasteptata adusa pe toate telefoanele de catre cei de la Facebook, si vorbim despre o surpriza la care nimeni nu se gandea pentru ca nu este ceva ce compania dadea de inteles ca va oferi. In aplicatia celor de la Facebook pentru telefoanele cu sistem de operare Android a fost descoperita o noua functie care le va permite utilizatorilor sa faca streaming pentru jocurile care sunt disponibile in platforma, ceva complet nou.

Android are deja diverse aplicatii care le permit utilizatorilor sa faca streaming daca vor asta, insa Facebook implementeaza totul in mod nativ in propria aplicatie principala, dupa cum puteti vedea mai jos. Vorbim despre o strategie foarte interesanta pe care Facebook o aplica pentru Android in momentul de fata, iar asta in conditiile in care streaming-ul pentru jocuri a devenit tot mai popular in randul foarte multor oameni din lumea intreaga de ceva vreme deja.

Android: Functia NEASTEPTATA pentru Telefoane de la Facebook

Android streaming facebook

Android urmeaza sa aiba un buton special pentru a initia sesiunile de streaming video pentru jocuri, iar dupa ce este activat totul, utilizatorii vor putea sa le transmita tuturor prietenilor cum se joaca. Ideea celor de la Facebook este de a atrage oamenii care folosesc Twitch, sau YouTube, pentru streaming video pentru jocuri, insa nu pe cei care si fac bani din asta, ci doar pentru cei amatori, care vor sa le arate prietenilor ce se joaca pe telefoanele Android.

Android are foarte multe jocuri in Google Play Store, insa cei de la Facebook limiteaza aceasta functionalitate doar pentru jocurile care sunt disponibile in aplicatia sa, deci nu poate fi facut streaming pentru altele din telefoane. Aceasta limitare nu este tocmai de bun augur, si de aceea spuneam ca utilizatorii amatori vor fi cei care vor fi cei mai atrasi de aceasta functionalitate, deci chiar si voi veti putea face streaming pentru jocurile de acolo.

Android are aceasta functie implementata in momentul de fata pentru versiunea beta a aplicatiei Facebook, deci ramane de vazut cand ea va ajunge inclusiv in versiunea principala a aplicatiei.