Telekom: Hotararea IMPORTANTA care va BUCURA TOTI Clientii

Telekom a luat o hotarare foarte importanta care ii va bucura pe toti clientii din Romania, iata decizia anuntata de catre presedintele sau zilele trecute.

Telekom investitii

Telekom a luat o hotarare foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre una care cu siguranta ii va bucura pe acestia deoarece vorbim despre o schimbare completa de situatie. Cei de la Telekom au anuntat ca anul acesta vor sa faca iar investitii in infrastructura prin care isi ofera serviciile de telecomunicatii din Romania, iar asta dupa ce in ultimii ani a avut probleme mari cu lichidatile, si a trecut printr-o restructurare masiva.

Telekom vrea acum sa investeasca bani in infrastructura sa de telefonie mobila pentru a imbunatati semnalul acolo unde are carente, dar si pentru a inlocui unele dintre echipamentele mai vechi. Cei de la Telekom investesc acum in 4G inainte de a lansa reteaua 5G pe care unii clienti o asteapta, dar nu mai mult ca reintroducerea posturilor grupului Discovery, acestea fiind mult mai importante decat reteaua 5G pe care compania nu a pregatit-o inca.

Telekom: Hotararea IMPORTANTA care va BUCURA TOTI Clientii

Telekom are deficiente foarte mari pe partea 4G, atat in ceea ce priveste acoperirea in anumite zone, cat si in ceea ce priveste calitatea internetului, acesta fiind mult mai prost decat cel al Orange si Vodafone. Doar Digi Mobil are internet mai prost decat Telekom in Romania, astfel ca investitiile in imbunatatirea retelei 4G sunt necesare, mai ales ca ea va ramane pentru o perioada foarte lunga de timp in infrastructura operatorului, deci trebuie imbunatatita.

Telekom merge pe o strategie inversa in comparatie cu cei de la Digi Mobil, care au inceput acum sa investeasca masiv intr-o retea 2G, cu care au inceput deja sa acopere zone tot mai intinse din tara. Telekom are o retea 2G extinsa, dar ei au nevoie de servicii mai bune pe partile 3G si 4G inainte de a lansa 5G, pentru ca asta sa se intample ei trebuie sa investeasca foarte multi bani, si s-ar putea sa ii aiba din moment ce au revenit iar pe profit.

Telekom continua sa ramana un operator de telecomunicatii extrem de puternic in Romania, iar asta ii va ajuta sa obtina un pret bun pentru diviziile lor cand vor decide sa le vanda.