Samsung: Coronavirus FORTEAZA o Noua Masura de ULTIMA ORA

Samsung este fortata de catre Coronavirus sa ia o noua masura de ultima oara, iata ce decizie extrem de importanta a fost anuntata de catre companie.

samsung inchidere

Samsung incepe sa fie afectata tot mai mult de Coronavirus, iar asta obliga compania coreeana sa ia masuri care pana acum n-au fost necesare, dar din moment ce situatia devine tot mai rea, nu are de ales. Cei de la Samsung au fost obligati sa opreasca activitatea intr-una dintre fabricile care produce telefoane mobile, Coronavirus obligand compania sa ia masura pentru a-i proteja pe angajatii care lucreaza in momentul de fata pentru asamblarea lor.

Samsung a luat decizia de a inchide fabrica de telefoane din Gumi, Coreea de Sud, dupa ce un angajat a fost confirmat ca fiind infectat de Coronavirus, trimitandu-si angajatii acasa, unde vor fi vizitati de medici pentru consult. Cei de la Samsung au luat deocamdata decizia de a inchide fabrica pana pe data de 25 februarie, probabil pentru a face o igienizare a zonei prin care a trecut angajatul infectat de Coronavirus, dar ar putea prelungi perioada.

Samsung: Coronavirus FORTEAZA o Noua Masura de ULTIMA ORA

Samsung a inchis doar fabrica din Gumi pana acum pentru ca doar acolo a fost confirmat un caz de Coronavirus la un angajat de-al sau, aceasta fiind prima masura de acest gen luata de catre companie. Daca nu ma insel, aceasta ar putea fi si prima fabrica inchisa in afara Chinei din cauza Coronavirus, dar fabrica sa e aproape de o zona din Coreea de Sud in care au fost confirmate mai multe cazuri de persoane infectate cu periculosul virus.

“Samsung a declarat, sâmbătă, că un caz de coronavirus a fost confirmat în complexul său din fabricile de dispozitive mobile din sud-estul orașului Gumi, provocând o întrerupere a întregii sale instalații până luni dimineață. Compania a plasat colegii care au intrat în contact cu angajatul infectat în auto-carantină și au făcut măsuri pentru ca aceștia să fie testați pentru posibile infecții.”

Samsung produce telefoane premium in aceasta fabrica, inclusiv seriile S20 si Z Flip, telefoanele fiind facute pentru a fi vandute pe piata din Coreea de Sud, deci ar putea fi probleme cu stocurile acolo. Coronavirus genereaza o crestere a numarului de infectari in Coreea de Sud, iar daca si alti angajati vor fi confirmati ca fiind infectati, atunci Samsung ar putea tine fabrica inchisa pentru operioada mai lunga de timp, ceea ce ii va afecta mai mult stocurile.

Samsung a fost anuntata initial ca unul dintre producatorii care nu ar trebui sa fie afectati de Coronavirus, insa se pare ca lucrurile se schimba, iar ei ar fi mai afectati chiar mai mult decat cei de la Huawei, care nu a inchis vreo fabrica.