Playstation 5: Noua veste PROASTA, decizia anuntata de Sony

Playstation 5 gdc

Playstation 5 are parte de o noua veste proasta pentru toti fanii, iar asta duce lansarea si mai departe, cei de la Sony luand o decizie care e confirma faptul ca marile companii sunt mult mai afectate de Coronavirus decat se credea initial.

Playstation 5 nu va avea parte de o prezentare in cadrul Games Developer Conference din martie, iar asta pentru ca Sony a decis sa nu mai participe la eveniment, la fel ca multi alti producatori de jocuri, sau de produse pentru gaming, totul din cauza Coronavirus.

Playstation 5 a avut unele zvonuri care anuntau ca prezentarea, sau macar unele informatii oficiale, ar urma sa fie dezvaluite in cadrul Games Developer Conference din SUA, dar dupa ce s-a retras de la Pax East, iata ca s-a retras inclusiv de la acest eveniment.

Playstation 5 a avut pana acum parte de o confirmare “light” din partea celor de la Sony, iar asta pentru ca ei au confirmat pe propriul website faptul ca vor lansa consola, dar fara a oferi vreo informatie cu adevarat utila privind lansarea noii sale console.

Playstation 5 este o consola foarte asteptata in intreaga lume, oamenii vor sa afle din timp ceea ce urmeaza sa cumpere, insa din pacate n-au parte decat de vesti proaste care par sa duca o eventuala in mediul virtual, sau la o conferinta fara presa.