Coronavirus Romania: 2 Cazuri NOI, Informare OFICIALA de la DSU

Coronavirus are doua noi cazuri confirmate in mod oficial de catre autoritati in Romania, Raed Arafat si Nelu Tataru anuntand intr-o conferinta de presa ca un barbat si o femeie din vestul tarii au fost confirmati cu infectare, ei fiind tratati la spitalele din Timisoara si Cluj-Napoca.

Coronavirus a fost detectat la aceste persoane desi una dintre ele nu a calatorit in zona de nord a Italiei, insa nu exista vreo legatura intre ele, una calatorind in tara cu masina, alta cu avionul, fara a se intalni vreiodata, insa ambele sunt infectate.

Coronavirus nu este singurul virus cu care este infectata una dintre persoane, ea fiind infectata si cu gripa, iar in cazul in care ati uitat, inca suntem sub imperiul unei epidemii de gripa, deci nu trebuie sa uitati ca virusul din China nu e singurul activ in Romania.

Coronavirus a infectat in mod oficial trei persoane in Romania, cifra triplandu-se in doar cateva zile, dar oficialii Guvernului anuntasera ca e posibil ca acest lucru sa se intample, iar din ceea ce se stie acum, toti romanii au venit cu virusul din Italia.

Coronavirus continua sa ramana in atentia autoritatilor, care au anuntat ca fac noi anchete epidemiologice pentru cele doua cazuri noi confirmate astazi, deci e posibil sa mai vedem persoane plasate in izolare la domiciliu, sau  carantina pentru 14 zile.