Google a anulat conferinta fizica I/O din cauza Coronavirus

0

google i o coronavirus

Google a anulat conferinta fizica I/O din cauza Coronavirus, compania americana luand aceasta decizie dupa ce numarul de infectari din SUA, si din Europa, este in continua crestere, iar autoritatile cu greu reusesc sa tina lucrurile sub control.

I/O a fost anuntata pentru a avea loc intre 12 – 14 mai 2020, insa avand in vedere ca pana atunci e improbabil ca epidemia globala de Coronavirus, COVID-19, sa fie tinuta sub controla, Google a decis ca e mai prudent sa anuleze partea fizica a conferintei.

Google va prezenta in continuare toate noutatile sale, doar ca o va face in cadrul unor conferinte care vor fi transmise online pentru oamenii din lumea intreaga, astfel ca acestia vor avea ocazia de a vedea schimbarile pentru Android 11, chiar daca nu vor fi prezenti acolo.

Google a urmat exemplul celor de la Facebook, care acum cateva zile au decis deasemenea sa renunte la conferinta lor anuala pentru ca pericolul pe care il reprezinta Coronavirus este mult mai mare, si nu are rost sa puna angajatii si presa intr-o potentiala situatie de infectare.

Google si-a suspendat ieri activitatea inclusiv in sediul din Irlanda dupa ce unul dintre angajati ar fi avut simptome similare cu cele ale Coronavirus, dar nu era infectat, insa angajatii au lucrat o zi de acasa pentru a nu se risca infectarea, daca persoana era afectata.