Fortnite: SURPRIZA Mare pe care o Asteptai a fost CONFIRMATA

Fortnite are una dintre cele mai mari surprize ale Epic Games confirmate inainte de lansare, iata ce vom primi foarte curand de la producator in joc.

Fortnite transport

Fortnite are confirmata surpriza uriasa pe care toti jucatorii o asteptau de la jocul extrem de popular, iar asta desigur ca e o veste buna, pentru ca vorbim despre o schimbare foarte mare de care ne vom putea bucura cu totii. Acum cateva saptamani a fost sugerat faptul ca in cadrul Fortnite urmeaza sa fie lansate elicopterele ca mijloace de transport pentru jucatori, iar acest lucru este in sfarsit confirmat inclusiv dupa analizarea codului sursa al jocului foarte popular.

Fortnite va avea elicoptere lansate de catre cei de la Epic Games, o imagine cu locatia “The Grotto” sugerand pentru prima oara acest lucru, dar dincolo de dezvaluirea companiei, si in codul sursa al jocului exista schimbarea. Asta inseamna ca Fortnite are pregatita implementarea lor, cel mai probabil, cu un patch nou care va fi lansat foarte curand de catre cei de la Epic Games, si desigur ca nu putem decat sa ne bucuram ca aceasta schmbare este oferita.

Fortnite: SURPRIZA Mare pe care o Asteptai a fost CONFIRMATA

Fortnite elicoptere transport
Imagine cu cel putin un model de elicopter prezentat de Epic Games pentru baza din The Grotto.

Fortnite urmeaza sa aiba elicoptere care au o viata totala de 1500 de puncte, dar care pot deasemenea sa ofere si boost-uri pentru jucatori, si pot sa ii ucida pe altii in momentul in care ii lovesc. In cadrul Fortnite exista deja barci care pot oferi boost-uri pentru jucatori, si care au viata mare, insa se pare ca lucrurile nu se vor limita doar la acele vehicule, ci inclusiv elicopterele vor avea acelasi lucru, deci vorbim despre noi metode de transport, cu beneficii.

Fortnite a avut cu destul timp in urma implementate avioane de catre Epic Games, iar jucatorii s-au distrat foarte mult cu ele, astfel ca implementarea elicopterelor este o veste si mai buna. E posibil ca jucatorii sa gaseasca si mai multe motive de distractie cu elicopterele in Fortnite, mai ales ca acestea au un mod diferit de control, deci vor aparea noi metode de a le folosi in joc.

Fortnite pregateste si multe alte schimbari pentru jucatorii din intreaga lume, astfel ca elicopterele reprezinta doar o parte din ceea ce urmeaza sa primim de la Epic Games.