VIDEO: Asa poti face jailbreak pe iPhone folosind un Android


[News] It is possible to run checkra1n from an Android device! from jailbreak

2019 ne-a adus noi solutii de jailbreak pentru telefoanele iPhone multumita unui bootrom exploit pentru vasta majoritate a telefoanelor pe care Apple le-a lansat, el permitand exploatarea telefoanelor indiferent de versiunea iOS pe care o ruleaza.

checkra1n este principala solutie de jailbreak pentru telefoanele iPhone in acest moment, iar cineva a reusit sa o foloseasca pentru a face jailbreak pentru un produs al Apple de pe un telefon cu Android, iar mai sus puteti vedea toata procedura.

Tehnica aceasta neobisnuita a fost aplicata pentru ca e necesara refacerea jailbreak-ului pe iPhone acum daca el este repornit, iar un telefon Android cu root poate suplini un calculator care in mod normal ar fi folosit pentru a rula iar exploit-ul pentru jailbreak.

Procesul in sine nu e simplu, si putini utilizatori ai iPhone au un telefon Android de rezerva pe care sa-l poarte mereu cu ei, insa chiar si asa, prezentarea tehnicii in sine ne arata unde s-a ajuns din punct de vedere al jailbreak-ului pentru iPhone.