GTA 6: Fanii UIMITI de acest Nou Concept pentru Joc (VIDEO)

GTA 6 este asteptat de catre foarte multa lume cu cel putin o locatie noua inclusa de catre Rockstar Games pentru a ne putea desfasura actiunea, insa nimeni nu stie deocamdata care urmeaza sa fie aceasta, desi diverse zvonuri au aparut pe internet.

GTA 6 in mod sigur nu va avea Londra ca oras in care se va putea desfasura actiunea, insa cineva a facut un concept in care ne prezinta cum ar arata totul daca acest oras ar fi ales printre cele in care s-ar desfasura misiunile si luptele din cadrul lumii virtuale.

GTA 6 are o foarte scurta prezentare a gameplay-ului din Londra in acest concept, dar chiar si asa, el a starnit interesul multor fani ai seriei, care desigur ca s-ar bucura sa vada si cateva locatii similare prin care sa poata fura masini si distruge tot ce le iese in cale.

GTA 6 a fost bazat in principal pe locatii virtuale pana acum, si a avut sun succes urias, dar desigur ca includerea unor orase reale n-ar fi o idee chiar atat de rea, mai ales ca exista interes foarte mare pentru a le vedea in joc cat mai rapid.

GTA 6 nu a avut pana acum lansat vreun trailer de catre cei de la Rockstar Games, iar asta desi au existat foarte multe teasere indirecte de la ei, majoritatea fara a anunta o legatura directa cu jocul care urmeaza sa fie pus in vanzare in 2021.