RCS & RDS: Mesajul SURPRIZA pentru Abonatii sai din Romania

RCS & RDS are un mesaj surpriza pentru abonatii sai, ori cei care vor sa-i contracteze serviciile, iata ce spune operatorul de telecomunicatii acum.

RCS & RDS limite

RCS & RDS are un mesaj surpriza pentru abonatii sa din Romania, operatorul de telecomunicatii avandu-l publicat acolo unde il si pot vedea foarte usor abonatii, iar el nu este unul care trebuie trecut cu vederea. In pagina in care cei de la RCS & RDS ofera informatii cu privire la abonamentele de internet fix exista o mentiune foarte interesanta care cu greu poate fi trecuta cu vederea, ea spunandu-le viitorilor clienti ca limitele de viteza nu sunt respectate.

RCS & RDS incearca cel mai probabil sa le arate clientilor ca nu respecta limitele superioare de viteza pentru abonamentele de internet fix pe care le ofera, dar afirmatia poate fi interpretata cu dublu sens. Asa cum unii dintre cei care sunt, sau devin, clienti ai RCS & RDS se asteapta sa nu se respecte limitele superioare de viteza pentru abonamente, ei se pot astepta ca limitele inferioare sa nu fie respectate deasemenea, si vitezele sa fie foarte mici.

RCS & RDS: Mesajul SURPRIZA pentru Abonatii sai din Romania

RCS & RDS limite internet

RCS & RDS are de departe cel mai bun internet fix din Romania, iar asta dupa investitii uriase care au adus o retea de peste 25.000 de kilometri de fibra optica in toata tara. Asta le permite celor de la RCS & RDS sa ofere vteze de internet fix de pana la 1000 Mbps pentru clientii din Romania, iar in mod teoretic, limitele n-ar trebui sa se respecte, dar peste 1000 Mbps nu sperati sa sariti pentru ca nici macar nu puteti ajunge decat aproape de acea viteza.

RCS & RDS le spune clientilor ca nu respecta limitele de viteza, dar ca sa fiu complet sincer, inainte sa trec la abonamentul de 1000 Mbps n-am sarit de 500 Mbps decat in perioada in care a fost un upgrade gratuit. E posibil ca la abonamentul de 300 Mbps sa se ofere mai mult decat limita maxima, dar cei de la RCS & RDS nu prea ofera in rest viteze mai mari decat cele maxime, insa asta nu e tocmai ceva care sa nu fie de asteptat, pentru ca pana la urma platim pentru anumite beneficii.

RCS & RDS face totusi o “promisiune” destul de interesanta pentru clientii dornici sa-i foloseasca serviciile, insa chiar si cu respectarea limitelor, internetul lor raomane oricum cel mai bun.