Coronavirus Romania: DSU infirma miturile legate de COVID-19

Coronavirus Romania mituri covid-19

Coronavirus continua sa infecteze oameni in Romania, dar si in alte tari din Europa si de pe glob, iar din pacate inca exista foarte multa dezinformare in ceea ce priveste acest virus periculos, dar Departamentul pentru Situatii de Urgenta vrea sa demonteze unele informatii false.

DSU a publicat mai jos cateva imagini cu care vrea sa demonteze miturile false legate de Coronavirus, COVID-19, iar ele pot fi de extrem de mare ajutor pentru multi oameni care nu stiu ce inseamna acest virus, si ce anume trebuie sa faca pentru a se proteja.

Coronavirus are explicate mai jos o gama variata de informatii pentru protejare, cu privire la utilitatea usturoiului, a dispozitivelor de uscat mainile, cu privire la vaccinurile care nu protejeaza impotriva COVID-19, sau a antibioticelor, care nu trebuie folosite.

Nici spalatul cu clor, sau alcool, pe tot corpul nu elimina infectia cu Coronavirus, dar spalatul pe maini, fata, urechi, gat, cu sapun, in mod regulat, si temeinic, ar trebui sa distruga virusul de pe piele, dar pentru infectare doar medicamentele recomandate de medic au efect.

Mituri infirmate despre #coronavirus (COVID-19)

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Vineri, 6 martie 2020

DSU vrea sa spulbere aceste mituri legate de Coronavirus pentru ca pe Facebook, WhatsApp, si nu numai, exista foarte multa dezinformare, iar oamenii trebuie sa fie foarte bine informati in legatura cu ceea ce se intampla la nivel global acum.