DACIA Duster: VIDEO cu Testul Masinii cu Motor de Mercedes

DACIA Duster cu noul motor folosit de Mercedes este supusa unei serii de teste pentru a ni se arata de ce este capabila in aceasta versiune noua.

DACIA Duster a fost lansata anul acesta intr-o versiune noua care spre surprinderea multora vine cu un motor care este folosit inclusiv in masinile celor de la Mercedes, deci ar trebui sa fie foarte bune. Vorbim despre motoarele TCe 1.3 pe care Renault si Mercedes le-ar fi dezvoltat impreuna, iar in DACIA Duster ele aduc pana la 150 de cai putere, care ajuta masina sa treaca fara probleme prin testele pe teren accidentat la care este supusa chiar in Romania.

DACIA Duster, de fapt doua modele, apar in clipul video de mai sus in timp ce sunt testate intr-o zona cu teren accidentat, si se comporta surprinzator de bine cu noul motor pe care il regasim la Mercedes Clasa A. Stim de ceva vreme ca Mercedes foloseste motoare Renault pentru masinile sale din clasa A, insa acest motor este unul nou, iar includerea sa pe DACIA Duster ar trebui sa ii faca pe clienti sa fie increzatori in puterea ce le poate fi livrata la cerere.

DACIA Duster: VIDEO cu Testul Masinii cu Motor de Mercedes

DACIA Duster are pentru motorul TCe 1.3 doua versiuni, una care ofera 130 de cai putere, si una de 150 de cai putere, iar DACIA spune ca acesta este cel mai puternic motor folosit pe aceasta gama de masini. Acest motor a fost lansat inaintea celui dual, cu GPL, care e oferit inclusiv pe DACIA Duster de anul acesta, si desigur ca este mai puternic, oferindu-i masinii performante foarte bune pe teren accidentat, acolo unde e folosita de multi.

DACIA Duster ar putea avea in 2020 lansate ultimele noutati importante, iar asta pentru ca un nou model ar fi deja in lucru la producatorul roman, si e posibil ca in 2021 sa-l vedem prezentat oficial. Nu se stie daca va si fi lansat in 2021, mai ales daca problemele create de Coronavirus vor continua si vor afecta productia de automobile, dar e clar ca un model nou al DACIA Duster este in lucru la DACIA si ar putea sa aduca schimbari foarte mari pentru clienti.

DACIA Duster este o gama extrem de populare de masini, iar modelele actuale n-au avut parte de o schimbare majora de look de ceva vreme, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru interior.