RCS & RDS: Beneficiu MARE pentru TOTI Clientii, ce Pot Primi

RCS & RDS are un beneficiu mare pentru toti clientii din Romania, iata ce pot primi acestia si de ce este mai bun decat la alti operatori de telecomunicatii.

RCS & RDS stick

RCS & RDS este o companie foarte mare, cu foarte multi clienti, dar si foarte multe servicii disponibile in Romania pentru acestia, insa nu toti stiu ce fel de beneficii sunt disponibile in cadrul grupului. Mai exact, exista multa lume care nu stie ca RCS & RDS ofera inclusiv posibilitatea de a avea internet mobil nu doar pe telefon, ci si pe stick, astfel incat sa poata folosi internetul de pe un laptop, sau calculator, ori chiar alte telefoane mobile si tablete, prin WiFi.

RCS & RDS are de foarte multa vreme stick-uri cu internet mobil pentru clientii din Romania, insa clientii existenti beneficiaza si de reducere pentru abonamentele pentru acestea, dar si pentru chiria lor lunara. Clientii RCS & RDS care au unul dintre serviciile grupului beneficiaza de reducere de 5 LEI la abonamentul lunar al unui stick cu internet mobil, iar daca iau un modem 3G in loc de 4G, atunci primesc si 100% reducere pentru chiria sa lunara.

RCS & RDS: Beneficiu MARE pentru TOTI Clientii, ce Pot Primi

RCS & RDS le ofera clientilor romani posibilitatea de a avea internet mobil pe stick la pretul de 20 de LEI pe luna, cu 10 GB de trafic 3G si 20 GB de trafic 4G, fara ca ele sa se adune. Desigur ca vitezele 3G sunt extrem de proaste, dar clientii care vor sa profite de reteaua 4G a celor de la RCS & RDS au posibilitatea de a lua un stick care e compatibil cu acest standard, are inclusiv tehnologie WiFi integrata, dar costa 10 LEi pe luna, deci pretul folosirii creste.

RCS & RDS are si un abonament mai ieftin pentru internet mobil pe stick, la jumatate de pret si cu jumatate din trafic, insa pretul lunar al stick-ului luat in chirie este acelasi, deci de asta nu scapati. Cei care nu sunt clienti ai RCS & RDS trebuie sa plateasca atat abonamentul la pret intreg, cat si chiria lunara a stick-ului, deci toti clientii existenti beneficiaza de gratuitate la cel 3G si reducere pentru abonament, preturile si beneficiile fiind mai bune decat la alti operatori.

RCS & RDS nu are cel mai bun internet mobil din Romania, ba din contra, e cel mai slab, dar e si cel mai ieftin, deci pana la urma primiti fix ceea ce platiti la operator, si e bine sa stiti asta de la bun inceput.