DACIA Logan: Ce NU ne Arata Primele IMAGINI cu Modelul 2021

DACIA Logan nu are prezentate de primele imagini spion si unele dintre secretele mari pe care le va aduce pentru clientii din intreaga lume noua masina.

DACIA Logan spion

DACIA Logan a aparut intr-o prima serie de imagini spion in cursul lunii februarie, atunci fiind pozate in doua randuri masini care erau testate pe drumuri publice inainte de prezentarea oficiala. In mod oficial modelul 2021 al DACIA Logan nu exista, iar asta pentru ca DACIA inca vrea sa mai vanda modelele actuale pana cand cel nou va fi pregatit, el urmand a aduce foarte multe schimbari care i-ar face pe unii sa amane sa-si mai cumpere o masina.

DACIA Logan are prezentate intr-o buna masura, chiar si la nivel sugestiv, unele dintre schimbarile importante pentru caroserie, faruri, sau stop-uri, plus noul sistem multimedia EasyLink, care va fi preluat de la Renault. Desi vedem cateva noutati foarte interesante pentru modelul 2021 al DACIA Logan, ceea ce nu vedem sunt schimbarile mari care vor veni pentru bord pentru a putea fi implementat noul sistem multimedia, dar si schimbarile pentru ceasurile de bord.

DACIA Logan: Ce NU ne Arata Primele IMAGINI cu Modelul 2021

DACIA Logan ar bucura multi clienti daca ar veni cu ceasuri de bord digitale in locul celor analog, mai ales daca ele ar pute afisa si mai multe informatii, chiar si despre modul in care e condusa masina. Separat de asta, nu stim deocamdata nici ce alte modificari sunt facute pentru felul in care va arata la interior modelul 2021 al DACIA Logan, si e destul de sigur ca vor fi unele modificari si aici, poate unele care chiar sa fie atractive pentru clientii din Romania.

DACIA Logan in modelul 2021 va aduce o schimbare la fel de mare precum cea a primelor modele in compartie cu cele facute inainte ca Renault sa preia fabrica de la guvernul Romaniei. Desigur ca totul se bazeaza pe imaginile spion care au aparut in ultimele saptamani cu noua masina, iar asteptarile sunt foarte mari din partea clientilor pentru ca a trecut foarte mult timp de cand a fost facut un asemenea upgrade pentru felul in care arata DACIA Logan.

DACIA Logan ar putea fi prezentata intr-un salon auto de anul acesta, sau intr-o prezentare online, asa cum s-a intamplat si cu modelul Spring, iar asta deoarece Coronavirus a modificat mult felul in care sunt prezentate masinile.