Samsung GALAXY NOTE 20: Ce Stim SIGUR ca vine cu Telefonul

Samsung GALAXY NOTE 20 va avea in mod sigur implementate aceste noutati importante, iata ce va oferi telefonul la lansarea oficiala din anul 2020.

Samsung GALAXY NOTE 20 sigur

Samsung GALAXY NOTE 20 este deja in plin proces de dezvoltare in vederea lansarii in vara acestui an, planul companiei coreene fiind de a aduce telefonul cat mai repede in mainile clientilor din intreaga lume. Desi deocamdata nu au aparut prea multe detalii cu privire la Samsung GALAXY NOTE 20, exista totusi cateva certitudini in ceea ce privesc lansarea si noutatile de care vom avea parte pentru telefon, iar aici vorbim despre componente folosite deja.

Samsung GALAXY NOTE 20 va avea in mod sigur chip-urile Qualcomm Snapdragon 865 si Exynos 990 integrate, cei de la Samsung aplicand in fiecare an strategia reciclarii procesoarelor din seria S in cea Note. Aceasta astrategie a fost folosita in chiar fiecare an de pana acum, iar Samsung GALAXY NOTE 20 nu va aduce un alt chip, cum ar fi cel Qualcomm Snadragon 865 Plus pentru ca ar aduce o diferenta prea mare in performante fata de Exynos 990, ceea ce nu e dorit de companie.

Samsung GALAXY NOTE 20: Ce Stim SIGUR ca vine cu Telefonul

Samsung GALAXY NOTE 20 va avea deasemenea aceeasi senzori de imagine din seria S20, strategia fiind fix aceeasi pe care Samsung o foloseste pentru procesoarele sale, iar nici aici nu exista dubii privind implementarea. Nu se stie daca modulul pentru camera Samsung GALAXY NOTE 20 va arata fix la fel precum cel al seriei GALAXY S20, primele imagini neoficiale aratand faptul ca vom vedea o schimbare majora pentru el, dar abia dupa ce apar primele imagini oficiale vom avea o idee mai clara cu privire la design.

Samsung GALAXY NOTE 20 va fi unul dintre cele mai importante modele pe care cei de la Samsung le vor lansa anul acesta, iar in el vor implementa mai multe modificari software fata de S20 decat componente complet noi. Chiar si pentru camere, sau procesor, vor fi imbunatatite componentele software care le controleaza, nu neaparat componentele fizice, si totul pentru ca Samsung GALAXY NOTE 20 sa functioneze chiar mai bine decat telefoanele din seria S20.

Samsung GALAXY NOTE 20 ar trebui sa fie programat undeva prin luna august, si lansat tot pe atunci, insa prea multe detalii cu privire la planul de punere in vanzare n-au fost oferite inca.