Huawei P40 Pro: Anuntul ce te va Face sa UITI de GALAXY S20

Huawei P40 Pro are parte de un anunt foarte bun care te va face sa uiti de Samsung GALAXY S20, iata ce schimbare foarte mare urmeaza sa aduca in 2020.

Huawei P40 Pro senzor

Huawei P40 Pro este gandit pentru a convinge lumea sa isi ia gandul de la telefoanele din seria Samsung GALAXY S20 pentru a se concentra pe ceea ce vor pune chinezii in vanzare din luna martie. Se pare ca Huawei P40 Pro urmeaza sa depaseasca Samsung GALAXY S20 cand vine vorba despre senzorul de imagine folosit in telefon, iar asta pentru ca cel pregatit de catre chinezi va fi din nou cel mai mare folosit vreodata intr-un telefon mobil.

Huawei P40 Pro urmeaza sa “fure” acest titlu de la Samsung GALAXY S20, sau cel putin asta a declarat un reprezentant al companiei care a prezentat noul model de telefon intr-o intalnire cu presa. Anul trecut chinezii au implementat in P30 Pro cel mai mare senzor de imagine din telefoane, de 1/1.3 inch, Samsung GALAXY S20 “furandu-i” acest titlu, dar se pare ca Huawei P40 Pro va reveni in top, desi n-au fost oferite si detalii cu privire la specificatiile pregatite.

Huawei P40 Pro: Anuntul ce te va Face sa UITI de GALAXY S20

Huawei P40 Pro nu va avea un senzor de imagine care are rezolutie mai mare decat cel care exista in Samsung GALAXY S20, dar se pare ca va avea dimensiune fizica mai mare, ceea ce inseamna ca va putea sa faca si poze mai bune noaptea. Asta i-ar putea oferi telefonului Huawei P40 Pro un foarte mare avantaj in ceea ce priveste capacitatea de a face poze mult, mult mai bune decat Samsung GALAXY S20 Ultra, dar totul depinde de specificatiile oferite.

“Credem că în fotografia mobilă, unde conducem, urmează concurenții noștri. Unul dintre lucrurile pe care le-am prezentat cu [P30 anul trecut] a fost un senzor de imagine mare, iar acum, dintr-o dată, acesta începe să fie luat de concurența noastră. Ne putem aștepta ca [P40] să aibă tehnologie senzor lider pe piață, concepută să stabilească recorduri. P40 va „redefini experiența zoom”.”

Huawei P40 Pro nu are prea multe detalii despre noile sale camere, dar se speculeaza ca ar fi vorba despre un senzor de imagine principal de 52 de megapixeli, insa mai multe despre el nu se cunosc. Deasemenea, informatii detaliate despre ceilalti senzori de imagine ai Huawei P40 Pro nu sunt cunoscute, dar e de asteptat sa existe nu unul, ci doi senzori de imagine cu zoom, ceva ce nu e chiar atat de obisnuit intr-un telefon mobil modern.

Huawei P40 Pro va fi prezentat pe data de 26 martie, insa nu intr-o conferinta fizica, ci intr-o conferinta online, Coronavirus obligand compania sa-si schimbe total strategia.