WhatsApp: Iata PRIORITATEA Numarul 1 Acum pentru Aplicatie

WhatsApp are dezvaluita prioritatea numarul 1 pe care Facebook a stabilit-o pentru aplicatia de mesagerie, iata la ce se lucreaza foarte intens acum.

WhatsApp prioritate

WhatsApp are dezvaluita prioritatea numarul 1 in momentul de fata pentru cei care dezvolta aplicatia de mesagerie pentru cei peste 2 miliarde de utilizatori din lumea intreaga, iar ea este sistemul de transferuri de bani. Dupa cum prea bine stiti deja, presedintele Facebook a anuntat de ceva vreme ca vrea ca WhatsApp sa aiba un sistem de transferuri de bani implementat, el fiind testat de multa vreme in India, cu mare succes, iar in curand va fi extins la alte tari.

WhatsApp le va permite oamenilor sa-si transfere bani intre ei, asa cum le permite Facebook Messenger celor din SUA, sau Apple Pay Cash utilizatorilor platformei iMessage. WhatsApp va avea ceva similar, insa pentru ca sistemul sa poata fi integrat, e nevoie de cooperarea bancilor din diverse tari, iar asta ingreuneaza foarte mult lansarea sistemelor de acest gen, chiar si in tarile in care exista deja sisteme de plati mobile, cum este Apple Pay.

WhatsApp: Iata PRIORITATEA Numarul 1 Acum pentru Aplicatie

WhatsApp vrea sa mai faca si niste bani de pe urma unui sistem de acest gen, mai ales ca reclamele in aplicatie nu vor fi integrate de catre cei de la Facebook, deci e nevoie de o sursa diferita de a genera bani. Cu sute de milioane de utilizatori care transfera bani prin WhatsApp, cei de la Facebook ar putea genera niste sume seriose pentru a acoperi costurile de functionare ale platformei, daca nu o fac deja din vanzarea datelor pe care le vand catre alte companii.

WhatsApp a lansat un dark mode recent, adica fix ceea ce doreau oamenii, deci acum revine la prioritatile sale, care nu coincid cu ale utilizatorilor, mai ales ca securitatea inca este la Pamant. Pentru WhatsApp securitatea nu e o prioritate, dar transferurile de bani da, iar asta in conditiile in care pentru a face transferuri de bani in siguranta trebuie sa ai si un nivel de securitate foarte bun pentru ca datele tale sa nu fie furate prin intermediul vulnerabilitatilor.

WhatsApp va lansa sistemul de transferuri de bani WhatsApp Pay in diverse tari de pe glob in cursul anului 2020, dar nu e bine sa va asteptati ca el sa ajunga foarte rapid prin Romania.