DACIA LOGAN: Noi IMAGINI Spion SURPRIZA pentru Modelul 2021

DACIA Logan are parte astazi de o serie de noi imagini spion care ne prezinta modelul 2021, iata ce surprize dezvaluie acestea pentru masina noua.

DACIA Logan spionata

DACIA Logan are din nou astazi parte de o serie de imagini spion care au aparut pentru modelul 2021, acestea prezentandu-ne masina testata pe zapada, asta dupa ce in trecut am vazut-i si pe asfalt curat. Exact precum in cazul situatiei anterioare, DACIA Logan este camuflata in totalitate, insa chiar si asa putem sa vedem ca tot ceea ce ne-a fost prezentat anterior ramane valabil, deci vorbim despre multe surprize care vor ajunge pentru toti clientii.

DACIA Logan urmeaza sa fie lansata cu o schimbare mare pentru caroserie, cu faruri LED, stopuri LED, dar si cu schimbari pentru semnalizatoare, insa marile schimbari urmeaza sa fie pentru aspect. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre o parte frontala schimbata foarte mult pentru DACIA Logan in modelul 2021 in comparatie cu modelul actual, iar asta pare sa faca masina ceva mai agresiva, cel putin din punctul de vedere al aspectului sau general.

DACIA LOGAN: Noi IMAGINI Spion SURPRIZA pentru Modelul 2021

DACIA Logan spionata distanta
Modelul 2021 al DACIA Logan surprins de carscoops.

DACIA Logan are o bucata de camuflaj rupt in partea din spate, si putem vedea acolo ca bara este destul de mult modificata, urmand a avea mai multe elemente din plastic in combinatie cu normala caroserie. Aceasta este prima oara cand o parte din bara noului model al DACIA Logan devine vizibila in poze spion, dar din pacate ea nu ne dezvaluie chiar atat de multe, ci doar faptul ca intr-adevar bara nu va mai arata la fel, ci va fi compusa din mai multe elemente.

DACIA Logan spionata masina
Bara expusa a modelului 2021 al DACIA Logan, surprinsa de carscoops.

DACIA Logan este pozata, din pacate, de la distanta de catre cei de la CarScoops, insa chiar si asa, vedem ca masina urmeaza sa fie extrem de interesanta, si nu doar la exterior, ci si la interior. In baza imaginilor anterioare am aflat ca noua versiune a DACIA Logan urmeaza sa aiba si un nou sistem multimedia EasyLink integrat pentru o experienta mult mai buna de interactiune cu masina, iar separat de asta vor exista modificari pentru bord, si alte elemente de interior.

DACIA Logan ar putea fi prezentata in cursul acestui an, poate intr-un salon auto de la Paris, sau poate doar online, dar deocamdata ramanem cu aceste imagini spion care ne prezinta masina.