Guvernul Romaniei intra in Autoizolare din cauza Coronavirus

Declarații la finalul reuniunii Biroului Executiv al Partidului Național Liberal

Declarații la finalul reuniunii Biroului Executiv al Partidului Național Liberal.Premierul, Ludovic Orban: "Toți membrii Biroului Politic Național al PNL se izolează la domiciliu de îndată!"

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Vineri, 13 martie 2020

Guvernul Romaniei intra in autoizolare dupa ce un senator al PNL a fost confirmat ca fiind pozitiv cu noul Coronavirus, ceea ce reprezinta o escaladare a crizei in care se afla Romania in momentul de fata, toti membrii guvernului urmand a-si continua munca din autoizolare.

Guvernul Romaniei a tinut o conferinta de presa la care primul-ministru, acum suspect de Coronavirus, a aparut in fata jurnalistilor prezenti, impreuna cu Ministrul Sanatatii, deasemenea suspect de Coronavirus, pentru a anunta ca se autoizoleaza.

Senatorul PNL Virgil Chitac a fost confirmat ca pozitiv cu noul Coronavirus, iar din cauza sa este in autoizolare tot Guvernul Romaniei, mpreuna cu toti senatorii PNL, si tot membrii  BPN si BEX ai PNL, iar de aici probabil ca se va extinde si la alti parlamentari.

Toti ministrii vor lucra din autoizolare, si e probabil ca si multi secretari de stat sa trebuiasca sa faca fix acelasi lucru, fiind comandate deja 150 de teste pentru membrii guvernului, jurnalisti, si alte persoane care au intrat in contact cu ei.

Guvernul Romaniei isi va desfasura sedintele prin videoconferinte, iar deocamdata primul-ministru este asimptomatic, dar el deocamdata e doar suspect, nu e confirmat ca fiind infectat de coronavirus, deci ramane de vazut ce va iesi la testare.

Acestea fiind spuse, chiar daca pare ciudat in contextul dat, respectati recomandarile de la Guvernul Romaniei pentru a impiedica infectarea cu noul Coronavirus.