Netflix: Mesaj pentru TOTI Abonatii, Ce Ne Transmite Tuturor

Netflix are un mesaj pentru toti abonatii din intreaga lume, compania avand de transmis ceva ce crede ea ca toata lumea ar trebui sa stie in acest moment.

Netflix mesaj

Netflix a publicat doua mesaje pentru toti abonatii sai din intreaga lume, iar asta deoarece platforma de streaming video la cerere vrea sa le aduca tuturor abonatilor la cunostinta ceva ce probabil ca multi nu stiau. Mai exact, cei de la Netflix au publicat o lista cu filme si seriale care sunt disponibile in libraria sa video, motivul listarii lor fiind de a le aduce oamenilor la cunostinta faptul ca acestea sunt disponibile pentru vizualizare, pentru cei care nu stiau asta.

Netflix are aproape 6000 de filme si seriale disponibile, iar in ultimul caz e vorba si de foarte multe episoade, deci e destul de usor sa te pierzi prin tot acest continut, si sa ratezi ceva care te-ar interesa cu adevarat. Desi cei de la Netflix au recomandari in cadrul website-ului prin care putem vedea filmele si serialele, compania crede totusi ca din cand in cand e bine sa-si mai anunte abonatii in legatura cu unele titluri de care probabil ca unii nici nu stiau inca.

Netflix: Mesaj pentru TOTI Abonatii, Ce Ne Transmite Tuturor

Netflix ne spune ca toate serialele din lista de mai jos sunt disponibile chiar acum pentru a fi urmarite, si dupa cum puteti vedea acolo, vorbim despre cateva titluri extrem de populare. Sherlock, Scandal, NCIS, Dexter, Shameless, The West Wing, sunt doar cateva dintre serialele care au avut cifre de audenta extrem de bune de-a lungul anilor, si daca doreai sa le vezi, dar nu stiai ca sunt disponibile in cadrul Netflix, ei bine, acum stii ca le poti urmari.

Netflix are deasemenea si lista de mai jos de filme disponibile pentru abonatii din intreaga lume, unele dintre ele fiind foarte vechi, si in aceeasi masura, foarte apreciate, deci merita urmarite. Unele dintre ele sunt disponibile doar pentru o perioada limitata de timp in cadrul platformei Netflix, astfel ca daca vreti sa le urmariti, ar fi bine sa o faceti, mai ales in aceasta perioada in care ar trebui sa petrecem mai mult timp in casa decat afara pentru a ne proteja.

Netflix adauga in aproape fiecare zi noi filme si seriale in platforma sa, astfel ca daca e vreun film sau serial ce nu stiati ca e pe acolo, va puteti uita iar, pentru ca s-ar putea sa il gasiti.