Apple Anunta WWDC 2020, Masura Luata din cauza Coronavirus

apple wwdc 2020

Apple a anuntat in aceasta seara evenimentul anual WWDC, cel in care va prezenta iOS 14, noi versiuni ale macOS, watchOS, si alte noutati interesante, dar acesta este facut cu o foarte mare modificare, va avea loc exclusiv online.

Apple respecta recomandarile autoritatilor din SUA, care au cerut ca evenimentele cu sute, sau mii, de persoane sa fie anulate, astfel ca WWDC 2020 este anulat in formatul fizic la fel ca multe alte conferinte, urmand a avea loc doar online.

Apple ar fi adunat undeva pe la 5000 de dezvoltatori de aplicatii, plus alte sute de angajati, in cadrul evenimentului sau, iar pentru ca asta ar fi reprezentat un pericol pentru sanatatea tuturor, WWDC 2020 va avea loc exclusiv online.

Mare diferenta pentru noi, cei din Romania, nu va exista, pentru ca oricum urmaream online totul, dar dezvoltatorii nu vor mai avea ocazia de a interactiona cu angajatii Apple pentru a afla cum sa-si faca aplicatiile mai bune.

„Livrăm WWDC 2020 în luna iunie într-un mod inovator către milioane de dezvoltatori din întreaga lume, aducând întreaga comunitate de dezvoltatori împreună cu o nouă experiență. Situația actuală de sănătate a impus crearea unui nou format WWDC 2020 care să ofere un program complet cu o notă-cheie online și sesiuni, oferind o experiență de învățare excelentă pentru întreaga noastră comunitate de dezvoltatori, din întreaga lume. Vom împărtăși toate detaliile în săptămânile următoare. ”