YouTube a Lansat aceasta Functie Noua pe TOATE Telefoanele

YouTube explore

YouTube a avut in pregatire de ceva vreme o noua functie importanta pentru toate telefoanele din intreaga lume, iar astazi ea a fost lansata la nivel global, deci tot mai multa lume se poate bucura de ea, daca are aplicatia actualizata la cea mai recenta versiune.

YouTube a lansat in sfarsit noua sectiune Explore in aplicatia pentru toate telefoanele mobile, inlocuind-ul pe cea Trending, care afisa clipurile video cele mai populare dintr-o anumita zona, deci acum putem descoperi mult mai usor clipurile video interesante.

YouTube afiseaza in aceasta sectiune speciala explore o varietate de tipuri de clipuri video, de la cele cu stiri pana la cele cu sesiuni de jocuri, si nu numai, compania dorind sa le ofere oamenilor o experienta noua pentru folosirea aplicatiei, dar si pentru a descoperi continut nou.

YouTube lanseaza noua sectiune Explore de astazi in diverse zone de pe glob, ea urmand a aparea in telefoane tot incepand de astazi pentru unele persoane, fiind propagata in intreaga lume in decursul catorva zile, deci daca nu va apare imediat, aveti rabdare.

YouTube explore aplicatie

YouTube are peste 1 miliard de oameni care ii folosesc platforma in fiecare zi, iar oferirea de noutati importante este ceva care ii tine tot timpul ocupati cu lucruri noi, deci ar trebui sa beneficiati de schimbari bune impreuna cu listarea acestei schimbari importante.