ING Bank: Anunt foarte IMPORTANT facut pentru TOTI Clientii

ING Bank are un anunt extrem de important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce le spune banca acestora sa faca in momentul de fata in toata tara.

ING Bank recomandari

ING Bank a publicat un anunt extrem de important pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre ceva ce trebuie stiut de toata lumea deoarece vorbim despre o situatie exceptionala in care ne aflam. ING Bank le recomanda tuturor clientilor sai sa amane vizitele in agentiile sale daca ele nu sunt urgente, iar asta intr-o tentativa de a preveni raspandirea noului Coronavirus, ceva ce incearca si autoritatile sa faca inca de prin februarie.

ING Bank a publicat clipul video de mai jos in care le spune clientilor ceva ce am mai auzit de la Guvern, adica daca trebuie neaparat sa ajunga la agentiile sale, ori intr-un loc aglomerat, sa pastreze distanta fata de alti clienti. ING Bank le recomanda deasemenea oamenilor sa foloseasca platile contactless in magazine, fie cu cardul, sau cu telefonul, iar asta deoarece e arhicunoscut faptul ca bancnotele au extrem de multe baterii, care se plimba dintr-o mana in alta.

ING Bank: Anunt foarte IMPORTANT facut pentru TOTI Clientii

ING Bank vine cu aceste recomandari in contextul in care inclusiv Guvernul Romaniei a impus o serie de obligatii pentru companiile care isi desfasoara activitatea in contact direct cu publicul. La alte banci se interzice intrarea in agentiile bancare a unui numar mare de persoane, tocmai pentru a impiedica raspandirea virusului, dar desigur ca oamenii care stau la coada il pot lua la fel de repede, astfel ca ING Bank recomanda evitarea totala a deplasarii la agentii.

Recomandări ING

Câteva recomandări pentru această perioadă, ca să te protejezi și pe tine, dar și pe cei din jurul tău.

Publicată de ING Romania pe Joi, 12 martie 2020

ING Bank are totusi cea mai importanta recomandare in utilizarea platilor contactles, mai ales in situatia in care pe Facebook au inceput sa tot apara imagini cu oameni care stau la cozi la bancomatele diverselor banci. Platile contactless cu cardul la POS, sau direct cu cardul in POS, sunt accetate de cam toate farmaciile si magazinele mari, medii, sau mici, din orasele din Romania, astfel ca recomandarea celor de la ING Bank este una de luat in seama.

ING Bank face o recomandare care ar trebui sa fie valabila pentru mai tot ceea ce tine de interactiunea cu diverse companii, iar asta deoarece in aceasta perioada e important sa ne limitam cat putem de mult activitatile din aer liber.