WhatsApp: Functia SPECIALA din iPhone ce Lipseste in Android

WhatsApp are o functie speciala implementata in telefoanele iPhone, ea lipsind din telefoanele cu sistem de operare Android, iata ce are aplicatia.

WhatsApp search

WhatsApp are o functie speciala implementata in telefoanele iPhone de catre compania americana, iar din pacate ea lipseste din telefoanele cu sistem de operare Android, cel putin in momentul de fata. Puteti vedea mai jos despre ce functie este vorba, ea fiind extrem de utila pentru a gasi mult mai usor fisiere pe care le-am trimis, sau care ne-au fost trimise de catre diverse alte persoane in conversatii, sistemul de cautare fiind unul foarte complex.

WhatsApp a implementat acest sistem de cautare dupa de iOS 13 l-a adus pentru iDevice-uri inca din toamna anului trecut, iar asa el a putut fi integrat mult mai usor pentru aplicatia de mesagerie. Dupa cum puteti vedea mai jos, WhatsApp ne permite sa cautam foarte rapid poze, imagini gif, link-uri, clipuri video, documente, sau fisiere audio prin toate conversatiile pe care le-am purtat cu diverse persoane, iar functionalitatea in sine e foarte importanta.

WhatsApp: Functia SPECIALA din iPhone ce Lipseste in Android

WhatsApp search iPhone

WhatsApp ne ajuta sa gasim mult, mult mai rapid, aceste tipuri de intrari din conversatiile noastre, indiferent cand ele au fost trimise, sau primite, deci avem parte de o simplificare a procesului de cautare de informatii. Toata functionalitatea este extrem de utila pentru ca unii dintre voi stiti deja ca e destul de greu sa gasesti informatii importante rapid in aplicatie, iar asta pentru ca unele conversatii au extrem de multe mesaje in ele.

WhatsApp are implementata aceasta functionalitate doar in iPhone, nu si in Android, probabil pentru ca e mai simplu ca ea sa fie oferita in iOS 13 cu API-urile pe care Apple le pune la dispozitie. Android nu are ceva similar deocamdata, dar daca Google va oferi o functionalitate de acest gen, atunci WhatsApp va avea fara discutie implementata functionalitatea si utilizatorii isi vor putea cauta mult mai usor informatiile dorite intr-un mod mult mai simplu.

WhatsApp permite folosirea acestei functii pe telefoanele iPhone direct din interfata in care avem si conversatiile pe care le purtam cu diverse persoane, o glisare de sus in jos afisand casuta pentru cautari.