Huawei: Vestea BUNA pentru Telefoane, Truc pentru a Avea GMS

Huawei are parte de o veste foarte buna pentru telefoanele sale deoarece un nou truc pentru instalarea Google Mobile Services a aparut pentru clienti.

Huawei sufera serios de pe urma faptului ca nu pot fi instalate aplicatiile si serviciile celor de la Google in telefoanele sale, dar o veste buna vine astazi, pentru ca o noua metoda a fost descoperita. In clipul video de mai sus aveti o prezentare facuta pentru aceasta metoda, ea avand la baza o noua aplicatie care instaleaza Google Mobile Services la fel de usor precum se face jailbreak pe iPhone, ambele solutii fiind considerate nesigure, dar foarte utile.

Huawei n-a reusit sa convinga SUA sa ii ridice sanctiunile, cei de la Google nu recomanda folosirea acestor metode de instalare a Google Play Services, iar asta pentru ca ele pot aduce malware in telefoane. Separat de malware, metoda prin care se face logarea in contul Google poate expune datele de logare ale utilizatorului, dar cand ai un telefon nou de la Huawei si nu ai aplicatiile Google, Facebook, Instagram, WhatsApp, esti cam disperat sa faci orice.

Huawei: Vestea BUNA pentru Telefoane, Truc pentru a Avea GMS

Huawei nu poate sa ofere in mod oficial solutii de acest gen, insa ele tot apar, si in mod curios tot din China, acol ounde oamenilor nu le prea pasa de Google, Facebook, WhatsApp, pentru ca sunt interzise. In ciuda acestui lucru, exista “ingeri pazitori” in China carora le pasa de oamenii din restul lumii, iar asa cine cumpara un telefon Huawei lansat dupa mai 2019 poate sa-si instaleze aplicatiile pe care le doreste, cu riscurile aferente procedurii.

Huawei nu recomanda solutiile acestea, si nici n-ar trebui sa le folositi, dar daca nu va pasa de nimic din telefon, oricum nu prea aveti de ales, pentru ca altfel nu aveti cum sa instalati aplicatiile voastre favorite. Telefoanele noi de la Huawei au AppGallery, magazinul de aplicatii al chinezilor, dar el are aplicatii pentru China, nu pentru restul lumii, astfel ca utilitatea pentru Romania, Europa, sau alte tari vestice, este egala cu zeroa cum.

Huawei va ajunge probabil la un moment dat sa sustina solutiile de acest gen din moment ce Donald Trump vrea cu orice pret ca sanctiunile impuse impotriva sa sa devina chiar mai dure, dar ele sunt de obicei foarte rapid oprite.