112: Amenda primita de barbatul care a mintit ca e infectat cu Coronavirus

112 amenda barbat coronavirus

112 scoate cee mai “bun” din oameni, sau mai bine zis ne arata tot ceea ce e mai “bun” din oameni, iar evenimentul de mai jos ar trebui sa fie o lectie pentru toata lumea care se gandeste ca perioada asta e buna pentru a fi proasta si a actiona prost.

Sistemul medical din Romania este “subred”, cu totii stim asta, iar actiunile de acest gen nu fac altceva decat sa il faca si mai incet in a raspunde la problemele reale pe care le au oamenii, oameni normali care gandesc normal, care au nevoie de ajutor, dar sunt pusi in pericol de inconstienti.

Starea de urgenta care va fi instituita astazi le va permitea autoritatilor sa reactioneze mult mai dur si impotriva actiunilor de acest gen, dar si in cazul infractiunilor.

“Azi, 15.03. a.c., în jurul orei 16.30, a fost înregistrat un apel 112 în care un bărbat, cu vârsta de 60 de ani din Crainimat, afirmă că e întors din nordul Italiei și prezintă simptome precum febră, tuse și deficit respiratoriu.

Un Echipaj B2 din Substația Beclean a fost alocat pentru a interveni cu măsuri de protecție adecvate (echipament complet de protecție biologică).

La fața locului, s-a constatat faptul că în apelul 112 a fost furnizată o identitate falsă, că persoana în cauza a declarat aspecte neconforme cu realitatea.

Drept urmare, echipajul a sesizat dispeceratul, cazul fiind deferit Poliției.

Agenții de Poliție s-au deplasat la fața locului și au sancționat persoana cu o amendă de 5000 de lei.”

❗️Azi, 15.03. a.c., în jurul orei 16.30, a fost înregistrat un apel 112 în care un bărbat, cu vârsta de 60 de ani din…

Publicată de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud pe Duminică, 15 martie 2020