Vodafone: COVID-19 aduce Apeluri GRATUITE pentru Unii Clienti

Vodafone le ofera unor clienti proprii posibilitatea de a face apeluri telefonice gratuite din cauza COVID-19, Coronavirus, iata anuntul de la operator.

Vodafone covid-19

Vodafone, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara a luat o decizie foarte importanta pentru clientii romani, si vorbim despre ceva ce ar putea fi de foarte mare ajutor. Vodafone a decis sa le ofere clientilor din Franaa, Italia, Spania, Germania si Marea Britanie posibilitatea de a face apeluri gratuite catre Romania in perioada 14 – 20 martie, iar aici vorbim despre cei care fac apelurile in timp ce sunt in roaming in acele zone.

Vodafone ofera oricum beneficii de roaming pentru clientii sai din Romania, iar in mod normal, n-ar trebui sa existe clienti care sa nu poata suna oricat au nevoie in tara. Sistemul “roam like at home” le aduce clientilor in roaming aceleasi beneficii ca in tara de origine, deci daca sunt clienti cu multe minute nationale in Romania, ar trebui sa le aiba si in roaming, mai ales ca toate tarile mentionate de catre Vodafone sunt din Uniunea Europeana.

Vodafone: COVID-19 aduce Apeluri GRATUITE pentru Unii Clienti

Vodafone face totusi ceva ce inca n-am vazut de la ceilalti operatori de telefonie mobila, iar asta ca separat de clientii care pot suna fara probleme in Romania, exista si altii care nu o pot face foarte usor. Vodafone ii ajuta pe acestia sa intre in contact cu cei dragi, sau poate chiar cu autoritatile, mai ales ca in unele dintre aceste tari exista restrictii de mobilitate impuse din cauza Coronavirus, ceea ce limiteaza extrem de mult capacitatea lor de a se intoarce in Romania.

Apelurile din Franța, Italia, Spania, Germania și UK către România sunt gratuite în perioada 14-20 martie, pentru toți clienții Vodafone. Oriunde te-ai afla, ai grijă de tine și de cei dragi!

Publicată de Vodafone Romania pe Sâmbătă, 14 martie 2020

Vodafone ar fi putut face ceva si mai bun pentru clientii sai, sa le ofere si internet mai mult in roaming, iar asta pentru ca prin internet oamenii pot gasi mult mai multe informatii de care au nevoie. Chiar si daca ar fi vorba despre un mijloc de transport in comun pentru casa, internetul ii poate ajuta chiar mai mult decat apelurile telefonice, dar deocamdata de la Vodafone n-a venit nimic in legatura cu asta, dar nici  de la alti operatori.

Vodafone ar putea sa extinda aceasta perioada, daca vrea, si ar putea sa aplice si o masura pentru a oferi mai mult internet, insa totul depinde de ceea ce vrea sa faca operatorul pentru clientii sai.