Netflix: Filme si Seriale cu Filmari Oprite din cauza COVID-19

Netflix a fost obligata sa opreasca filmarile pentru multe seriale si filme din cauza COVID-19, iata la ce productii ar putea exista intarzieri pentru lansare.

Netflix covid-19

Netflix este una dintre companiile care este afectata din cauza COVID-19, noul Coronavirus, iar din pacate si utilizatorii sai din lumea intreaga sufera de pe urma unei decizii luate de catre companie. Cei de la Netflix au fost obligati sa-si opreasca filmarile pentru seriale si filme care erau in productie in momentul de fata, iar deocamdata nu se stie foarte clar cam cat va dura aceasta pauza fortata pentru toata lumea, dar ea nu va fi una scurta.

Netflix a luat aceasta decizie pentru toate filmele care sunt finantate de catre ea, indiferent daca direct sau prin case de productie separate, astfel ca vorbim despre o situatie peste care compania nu va trece usor. Separat de compania care e afectata serios de aceasta problema, si abonatii sunt lasati sa astepte mai mult pentru filme si seriale noi care ajung in platforma Netflix, deci in final toata lumea sufera de pe urma problemelor pe care COVID-19 le aduce.

Netflix: Filme si Seriale cu Filmari Oprite din cauza COVID-19

Netflix a anulat pana in momentul de fata filmarile pentru sezonul al doilea din The Witcher, pentru sezonul al doilea al serialului Russian Doll, dar si pentru Red Notice, cu celebrul actor The Rock. Halston, Clickbait, Grace & Frankie (sezonul 7), Lucifer (sezon 5), Midnight Mass (sezon 1), au deasemenea productia oprita de catre cei de la Netflix, iar lista se va extinde in urmatoarele zile pe masura ce masura va fi extinsa la alte creatii din diverse zone de pe glob.

View this post on Instagram

We are pressing pause on our @netflix production of RED NOTICE effective this Monday for the next two weeks. It’s my privilege to speak eye to eye with our entire crew to help give a little clarity and guidance, as the most important thing right now is for us to get everyone home to their concerned families. Gotta protect our babies, spouses, loved ones and elderly. We’ll continue to monitor and assess this situation closely to make the best decisions for our families first and then our businesses. We’re a resilient nation who ultimately, will always rise to the occasion to be accountable and work together to overcome whatever hardship lies in front of us. Our country will do its job, as the rest of the world will do theirs. Everyone please stay healthy, vigilant, safe and let’s protect one another. We’re all in this – together. DJ @sevenbucksprod @flynnpictureco @Netflix

A post shared by therock (@therock) on

Netflix a luat in principal decizia de a opri productia pentru filmele si serialele care sunt produse in SUA, insa inclusiv cele care sunt produse in alte zone de pe glob ar trebui sa aiba parte de situatii similare. Netflix a fost obligata sa ia aceste decizii de catre autoritatile americane, care au decretat stare de urgenta si in SUA, deci nu prea era loc de a face altceva decat sa respecte deciziile luate de catre guvernul SUA, ceva ce multe alte companii trebuie sa respecte.

Netflix avea programata productia a aproximativ 400 de filme si seriale pentru anul 2020, insa avand in vedere situatia din momentul de fata, e posibil ca acest obiectiv sa nu poata fi indeplinit de catre companie.