Fortnite: VIDEO Oficial cu Surpriza Asteptata de Jucatori

Fortnite a avut timp de cateva saptamani bune anuntata o surpriza foarte mare pe care Epic Games o pregatea pentru lansare, iar dupa o lunga asteptare, iata ca aceasta a venit intr-un final pentru toata lumea, iar mai sus puteti vedea cum arata.

Fortnite are in sfarsit lansate elicopterele pe care toata lumea le astepta pentru joc, iar dupa cum puteti vedea in clipul video de mai sus, ele urmeaza sa aduca nu doar moduri noi de a ne deplasa in cadrul jocului, ci si feluri noi de a ucide inamicii din jurul nostru.

Fortnite permite preluarea acestor elicoptere din diverse zone ale hartilor, ele nefiind disponibile in cantitati mari, dar 5 jucatori se pot deplasa cu autorul lor, un pilot si 4 alte persoane, iar dupa cum puteti vedea, acesti ultim jucatori pot trage in orice inamici din aer.

Fortnite are in momentul de fata in joc doar elicoptere si barci pentru transportul jucatorilor, deci deocamdata nu mai aveti si avioane, dar desigur ca totul este temporar pentru ca la un moment dat elicopterele vor disparea, si va veni altceva pentru jucatori.

Fortnite introduce elicopterele impreuna cu alte schimbari interesante pentru hartile online active pentru toata lumea, deci veti avea multe surprize interesante de descoperit in cadrul jocului.