GTA 6: Vestile BUNE pentru Lansare, ce se Intampla cu Jocul

GTA 6 investitii

GTA 6 are astazi parte de noi vesti foarte bune, iar asta pentru ca lansarea este anuntata ca avand loc chiar mai devreme decat se credea, iar asta pentru ca Rockstar Games vrea sa profite de lansarea noilor console Playstation 5 si XBOX Series X.

GTA 6 ar urma sa fie lansat in 2021 pentru cele doua console, conform unor noi informatii aparute in cursul acestei zile, iar asta pentru ca Rockstar ar vrea sa profite de apetitul oamenilor pentru jocuri noi dedicate acestor console, deci vrea sa aduca titlul rapid in magazine in 2021.

GTA 6 nu va fi un joc oferit exclusiv pentru aceste doua console, cel putin in ceea ce priveste platformele totale, iar asta pentru ca inclusiv cei cu PC-uri ar trebui sa poata avea posibilitatea de a-l juca, i ntimp ce consolele mai vechi il vor avea deasemenea disponibil.

GTA 6 ar putea fi oferit initial ca exclusivitate pentru Playstation 5 si XBOX Series X, dar aceasta nu e o certitudine, desi am mai vazut in trecut situatii similare in care producatorii de jocuri au “impins” oamenii catre anumite produse noi doar pentru ca au fost lansate recent.

GTA 6 are sanse mari de a fi lansat cu noile console si pentru ca Take Two, compania “mama” a Rockstar Games, are probleme mari din cauza Coronavirus, pretul actiunilor sale scazand simtitor, la fel ca si vanzarile anumitor jocuri, iar desi GTA Online inca face bani buni, e nevoie de ceva nou.

“Potrivit unui raport al stocurilor de la Investor Place, investitorii speculează că presupusa continuare ar putea fi lansată anul viitor pentru noua generație de console. Raportul subliniază prezentările slabe ale lui Take Two Interactive din ultimul trimestru fiscal, care a fost agravată de pandemia COVID-19 care a provocat o scădere globală a prețurilor la acțiuni, precum și plecarea cofondatorului și scriitorului Dan Houser.”

GTA 6 ar trebui sa fie anuntat pe 20, sau 25, martie, mai ales ca XBOX Series X a fost prezentat deja, Playstation 5 va fi prezentat ofical astazi, deci am putea vedea si un anunt oficial pentru acest joc nou si extrem de asteptat de catre fani.