Apple vrea sa Lanseze un nou iPhone cu ecran de 5.4 Inch

Apple Lanseze iPhone 5.4 Inch

Apple ar pregati lansarea unui nou model al iPhone care are ecran cu diagonala de 5.4 inch, o schimbare mare de strategie in comparatie cu ceea ce se intampla in momentul de fata la compania americana, dar un foarte interesanta, in final.

Acest iPhone cu ecran care are diagonala de 5.4 inch ar putea sa foloseasca un ecran OLED furnizat de catre BOE, o companie chinezeasca cu care colaboreaza cei de la Huawei, de exemplu, si cu care Apple s-a tot chinuit sa inceapa legaturi de colaborare de ceva vreme.

Apple ar vrea sa lanseze 4 modele noi ale iPhone in 2020, unul cu ecran de 5.4 inch, doua cu ecrane de 6.1 inch si un al patrulea cu ecran de 6.7 inch, iar toate dintre acestea ar urma sa aiba ecrane OLED, deci modelele cu ecrane LCD vor disparea complet din 2020.

Acest iPhone cu ecran de 5.4 inch ar putea fi mai ieftin decat actualul iPhone 11, care are ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, in timp ce iPhone 12 Pro ar urma sa aiba ecran de 6.1 inch, fata de 5.8 inch in iPhone 11 Pro, iar iPhone 12 Pro Max ar trebui sa aiba un ecran cu diagonala de 6.7 inch.

“Producătorul chinez de afișaj BOE s-a asociat cu producătorul de panouri tactile General Interface Solutions, deoarece ambele companii își propun să devină furnizori ai zvonului iPhone de 5,4 inci de la Apple, potrivit unui raport plătit de DigiTimes.”

Modelul iPhone din 2020 cu ecran de 5.4 inch ar urma sa aiba doar o camera duala, in timp ce restul modelelor ar trebui sa aiba camere cu 3 si 4 senzori de imagine, modelele iPhone 12 Pro urmand a fi cel mai bune “dotate”.