Vodafone: Anuntul Major care ii SURPRINDE pe Clientii Romani

Vodafone a facut un anunt foarte important care i-a luat prin surprindere pe clientii sai din Romania, iata ce veste foarte buna a venit pentru acestia.

Vodafone filmbox

Vodafone a facut cu doar cateva ore in urma un anunt important care vine ca o surpriza foarte frumoasa pentru unii dintre clientii din Romania, iar asta in conditiile in care in aceasta perioada e nevoie si de vesti foarte bune. Mai exact, cei de la Vodafone si-au anuntat clientii din Romania ca intre 16 martie si 21 aprilie au posibilitatea de a urmari in mod gratuit canalul de televiziune FilmBox, deci au ce sa vada atunci cand stau acasa si se protejeaza de Coronavirus.

Vodafone urmeaza practic o directie pe care cei de la Digi Romania au mers inca de zilele trecute, dupa ce au decis deasemenea sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a urmari in mod gratuit FilmBox. In cazul celor de la Vodafone e vorba despre fostii clienti ai UPC care au disponibil gratuit canalul FilmBox in propria grila in momentul de fata, iar aceasta este, desigur, o veste extrem de buna pentru a-i tine pe oameni ocupati cu ceva cat stau acasa.

Vodafone: Anuntul Major care ii SURPRINDE pe Clientii Romani

Vodafone a cumparat UPC in 2019, iar pana la 31 martie finalizeaza intregul proces de transfer al clientilor fostei companii, acum avand pentru ei o noua gratuitate foarte interesanta. Vodafone a inceput anul cu Eurosport 4K oferit in mod gratuit pentru clientii din Romania, iar acum continua cu FilmBox, astfel ca abonatii sai se bucura de beneficii interesante, care deocamdata au fost anuntate ca disponibile doar pentru cei care sunt clienti ai Digi Romania.

Vodafone – FilmBox

Stai acasa și te poți uita la filmele preferate cu întreaga familie.Canalele FilmBox sunt disponibile GRATUIT în perioada 16 martie – 21 aprilie tuturor abonaților UPC care au pachete TV digitale.

Publicată de Vodafone Romania pe Marţi, 17 martie 2020

Vodafone ofera gratuitatea timp de peste o luna de zile, in timp ce Digi nu a anuntat deocamdata pentru ce perioada de timp vrea sa ofere aceasta gratuitate, deci ramane de vazut ce va fi dezvaluit. Vodafone are totusi o idee foarte buna deoarece tine ocupati oamenii cat timp stau in casa, si le ofera mai putine motive de a parasi casa, iar asta pentru ca daca nu se plictisesc si au ce sa vada la televizor, oamenii vor sta in casa, teoretic.

Vodafone a anuntat zilele trecute ca le ofera clientilor posibilitatea de a face apeluri gratuite din roaming din anumite tari, dar ar fi bine sa le ofere si internet in roaming cat mai repede.