iPhone 12: Va fi, sau nu, lansat la timp in contextul Coronavirus ?

iPhone 12 lansat coronavirus

iPhone 12 a fost in ultimele luni in centrul multor zvonuri care ne spuneau ca telefonul fie va fi, fie nu va fi lansat, Coronavirus fiind motivul principal din cauza caruia lansarea urma sa fie amanata, dar se pare ca situatia nu sta chiar atat de rau, din fericire.

Se pare ca lansarea iPhone 12 ar urma totusi sa aiba loc, iar asta in ciuda faptului ca fabricile marilor producatori chinezi au fost oprite pentru o perioada de timp, deci Apple ar trebui sa isi poata lansa noua serie de telefoane in toamna acestui an.

Partenerii asiatici ai celor de la Apple spun ca in ciuda situatiei actuale privind Coronavirus, telefoanele din seria iPhone 12 urmeaza totusi sa fie totusi prezentate in mod oficial in toamna acestui an, desi nu se stie sigur cam ce fel de stocuri vor fi disponibile atunci.

iPhone 12 ar urma sa aiba productia pentru componente initiata undeva prin luna mai, in timp ce asamblarea telefoanelor ar trebui sa inceapa prin august, iar cum in China problemele cu Coronavirus par sa cam fi disparut, lucrurile incep sa revina la normal.

“Următoarele telefoane emblematice ale Apple, cu capabilități wireless 5G, sunt încă în program pentru lansarea toamnei, deși acest lucru se datorează în parte producției în masă nu va începe până în mai, au spus oamenii. Aceștia au cerut să nu fie identificați discutând problemele lanțului de aprovizionare privat.”

iPhone 12 este suficient de departe de lansare pentru ca productia sa sa nu fie pusa in pericol, dar situatia depinde foarte mult si de felul in care va evolua numarul de infectari din SUA, el ajungand acum la nu mai putin de 14.000, ajungand extrem de rapid din urma Europa.